MHP'li Topbaş Bayraklı'da İddialı - Son Dakika
Yerel

MHP'li Topbaş Bayraklı'da İddialı

MHP\'li Topbaş Bayraklı\'da İddialı

Yaklaşan yerel seçimlerde MHP Bayraklı Belediye başkan aday adayı Mehmet Toptaş, Bayraklı için oldukça iddialı olduğunu söyledi, "Herkesin oyuna talibim."

25.09.2013 15:48

Yaklaşan yerel seçimlerde MHP Bayraklı Belediye başkan aday adayı Mehmet Toptaş, Bayraklı için oldukça iddialı olduğunu söyledi, "Herkesin oyuna talibim. Herkesin başkanı olacağım" dedi.

Bayraklı'da 1280 kişi üzerinde anket yaptırdığını belirten Toptaş, "Görsel anketlerdeki sonuçlara göre Bayraklı'da en tanınmış adayı benim ve partimiz MHP çok az farkla 2.sıradadır. CHP ve AKP 'nin içinde bulunduğu kısır çekişmenin partimiz lehine olacağını ve Bayraklı'dan zaferle çıkacağımız inancım bu anket sonuçlarına göre daha perçinleşmiştir" diye konuştu.

MHP Bayraklı Teşkilatı ile birlikte yaklaşık 6 yıldır geceli gündüzlü hiçbir çalışma, toplantı panel ve düğün cenaze gibi etkinlikleri kaçırmadıklarını, Namaz kılınmayan cami, kapısı çalınmayan hane bırakmadıklarını kaydeden Topbaş, "Ben Bayraklı insanı ile kucaklaşan bir başkan adayı olarak gönüllerinin belediye başkanı olduğuma inanıyorum. Bugünlerde görüyoruz ki AKP ve CHP aday adayları google projeleriyle hayali projelerle ortaya çıkmaktadır. Bunun kabul görmeyeceği aşikardır. Belediye meclis üyelerimi özenle seçeceğim, yol arkadaşlığı ve Bayraklı'da yaşayanların derdini dert edinecek yapıdaki insanlarla siyaset hem zevkli hem de bir ibadet gibi olacaktır. Çok sürpriz belediye meclis üyeleri ile herkesi şaşırtacağız. Benim belediye başkanlığım döneminde Bayraklı meclisi kavgaların meclisi değil uzlaşmanın, hoşgörünün, dert çözmenin meclisi olacaktır." dedi.

"Biz Bayraklı'da yola çıkarken Bayraklı=Herkes" sloganını içten ve samimi olarak ortaya koyduk" diyen Toptaş, "Şimdiye kadar eski klasik metotlarla koltuktan kalkmayan, kapılarını halka kapayan ve yandaş dışındakilerin fikirlerini almayanlara karşı, etnik kökeni ve inancı ne olursa olsun kucaklayacağız" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Topbaş Bayraklı'da İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement