MHP Merkez İlçe 'Pala' Dedi - Son Dakika
Yerel

MHP Merkez İlçe 'Pala' Dedi

MHP Merkez İlçe \'Pala\' Dedi

seçildi.Divan Başkanlığı seçimi yapıldı.

14.04.2012 18:18

İki listenin bulunduğu MHP Isparta Merkez İlçe Kongresinde, Genel Merkez'in de talebi doğrultusunda

Ali Ballı başkanlık yarışından çekilnce tek listeli kongrede Ramazan Pala yeniden başkanlığa

seçildi.

Belediye Kültür Sarayı'nda düzenlenen kongreye MHP MYK Üyesi Sami Uzun

katılırken, kongrede ilk olarak

Divan Başkanlığı seçimi yapıldı.

Divan Başkanlığı'na MYK Üyesi Sami Uzun seçildi. Ali Ballı'nın adaylıktan çekildiğini ise MYK Üyesi Sami Uzun açıkladı. Isparta'da çekilen sıkıntıların farkında olduklarını belirten Uzun, "Isparta'da faaliyetleri yakından takip ediyoruz. İki aday vardı. Ancak Isparta'nın bulunduğu konumdan dolayı kadroların iki ayrı listede dağılmaması tek listeyle daha güçlü olacağımız düşüncesiyle Ali Ballı arkadaşımızdan

fedakarlık yapmasını istedik.

Adaylıktan çekilen Ali Ballı, konuşmasında MHP kongrelerinin birlik ve beraberliğin tescillendiği, kaybedenin olmadığı kazananın MHP olduğu, kongreler olduğunu söyledi. Uçurumun kenarına sürüklenen Türkiye'de ülkücülerin, nefis sevdası olamayacağını belirten Ballı, "MHP kongrelerinde çok liste olması zenginlik göstergesi olmasına rağmen sn bir yıl içerisinde partimizin yaşadığı

süreç nedeniyle Genel Başkanımızın da takdirini emir telakki ederek adaylıktan çekiliyorum.

Neferi olduğum davada

yürümeye devam ediyorum.

Herhangi bir kırgınlığım, küskünlüğüm yoktur" dedi.

Tek listeyle seçime giren mevcut Başkan Ramazan Pala ise, "Kongreler yenilenmenin, birlik ve beraberliğin bütünlüğün sağlandığı yerlerdir.

AKP iktidarının Türkiye'yi 10 yılda getirdiği nokta ortada. Kongrede ülkücü bir tavır sergileyen Ali Ballı'ya teşekkür ediyorum. Kendisi büyük bir fedakarlık göstermiş, bir ülkücünün yapması gerekeni yapmıştır. Bilindiği gibi partimizle ilgili bazı sıkıntılar yaşandı bunlar şimdi geçti. Birbirimize sahip çıkacağız. 2 yıldır merkez ilçe başkanlığı görevini yürütüyorum. Görevimizi sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın ise konuşmasında yaşanan malum sıkıntılardan sonra Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin Isparta ziyareti ve sonrasında yapılan görüşmelerde mevcut yönetimle devam edilmesi kararından ötürü Ali Ballı'nın bu teklifi olumlu karşılayarak nasıl bir ülkücü olduğunu gösterdiğini iletti. Kasım ayında 10. Büyük kurultayın yapılacağını anımsatan Yalçın, milletin birliği ve beraberliği için yeniden Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin etrafında toplanıp iktidar yürüyüşüne çıkacaklarını iletti.

Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde Ramazan Pala

kullanılan 170 oyun 159'unu alarak yeniden başkanlığa seçildi. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Merkez İlçe 'Pala' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement