MHP'nin Başkan Adayından Ak Partili Başkana Nezaket Ziyareti - Son Dakika
Yerel

MHP'nin Başkan Adayından Ak Partili Başkana Nezaket Ziyareti

MHP\'nin Başkan Adayından Ak Partili Başkana Nezaket Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaneli Belediye Başkan adayı Mustafa Kürek, Ak Partili Osmaneli Belediye Başkanı Mehmet Isıkan’ı makamında ziyaret etti.

06.01.2014 14:31

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaneli Belediye Başkan adayı Mustafa Kürek, Ak Partili Osmaneli Belediye Başkanı Mehmet Isıkan'ı makamında ziyaret etti.

MHP İlçe yöneticilerinin de katıldığı ziyarette, karşılıklı birlik ve beraberlik mesajları verildi. Mart ayında yapılacak yerel seçim sürecinin ve yeni yılın tüm Türkiye'ye ve Osmaneli halkına hayırlara vesile olmasını dileyen MHP Osmaneli Belediye Başkan adayı Mustafa Kürek, "Çıktığımız bu yolda tek amacımız, Osmaneli 'ye ve halkımıza daha iyi, daha güzel hizmet verebilmektir. Halkımızın beklentilerini yine en iyisini halkımız bilmektedir. Bugün de burada yaptığımız ziyaretimiz bir nezaket ziyaretidir" dedi.

Osmaneli Belediye Başkanı Mehmet Isıkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Başkan Isıkan, "2014'te yapılacak olan yerel seçimler, adaylarımıza, ülkemize ve Osmaneli'ye hayırlı uğurlu olsun. MHP Belediye Başkan adayı Mustafa Kürek'in belediyemizi nezaket ziyaretin de bulunması bizleri memnun etmiştir. Kendisine ve diğer Belediye Başkan adaylarına da başarılar dilerim, hayırlı uğurlu olsun" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'nin Başkan Adayından Ak Partili Başkana Nezaket Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement