MHP'nin Efeler Adayı Taner, Teşkilat Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

MHP'nin Efeler Adayı Taner, Teşkilat Ziyaretlerini Sürdürüyor

MHP\'nin Efeler Adayı Taner, Teşkilat Ziyaretlerini Sürdürüyor

MHP Efeler Belediye Başkan Adayı Recep Taner, teşkilat ziyaretlerine Tepecik beldesiyle devam etti.

06.01.2014 12:04

MHP Efeler Belediye Başkan Adayı Recep Taner, teşkilat ziyaretlerine Tepecik beldesiyle devam etti.

MHP Efeler Belediye Başkan Adayı Recep Taner, teşkilat ziyaretlerine devam ediyor. Tepecik Belde Teşkilatını ziyaret eden Recep Taner'e MHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Uysal, İl Başkan Yardımcısı İsmail Türkal, İl Kadın Kolları Başkanı Havva Kukul, Belediye Meclis üyeleri Murat Saltık ve Ahmet Ertürk, partililer ve vatandaşlar eşlik etti.

Şimdiye kadar hizmet veren geçmiş bütün belediye başkanlarının doğru iş yapanlarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Efeler Belediyesi Başkan Adayı Recep Taner, "Ben yıllardır sizlerin arasında içinizden biri olarak, milletvekilliğim döneminde edindiğim devlet tecrübesiyle Büyük Efeler ailesine hizmet etmek için hangi partinin mensubu olursa olsun, geçmişte hangi partiye oy vermiş olursa olsun bütün vatandaşlarımın desteklerini istiyorum. Verecek olduğunuz destek ile MHP Belediyeciliğinin nasıl olduğunu, Üretken Belediyecilik anlayışımızı sizlere göstermek istiyoruz. Bu dönem, sizlerden hem Efeler'de hem de Aydın Büyükşehir'de bu yetkiyi istiyoruz" dedi.

Tepecikli vatandaşlara Efeler Belediyesi'nden beklentilerini öğrenmek için geldiklerini belirten Recep Taner, "Tepecik Belde Belediyesi 30 Mart 2014 seçimlerinden itibaren kapatılarak Tepecik Mahallesi olarak Efeler Belediyesi bünyesinden hizmet almaya başlayacaktır. Ancak burada bazı yetkiler Efeler Belediyesinde bazıları ise Büyük Şehir Belediyesinde olacaktır. Ancak; Büyük Şehir Belediyesi isterse bazı yetkilerini ilçe belediye başkanlığına devredebilmektedir. Örnekleme yapmamız gerekirse; ölüm anında vatandaşlarımız iki belediye ile muhatap olmak durumundadır. Cenazenin mezarlığa kadar olan bölümü Efeler Belediyesi tarafından yapılacak olmasına rağmen mezarlık işleri büyük şehir belediyesi tarafından yapılmaktadır. Bu benzeri durumlarda büyük şehir belediye başkanlığı ilçe belediye başkanlıklarını yetkilendirebilmektedir. Bu nedenle Efeler ilçesinin yanında Büyük şehir Belediyesi'nin de Milliyetçi Hareket Partisinde olması gerekmektedir. Bütün vatandaşlarımızdan hem Büyük Şehir Belediyesi hem de Efeler Belediyesi için destek istiyorum" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'nin Efeler Adayı Taner, Teşkilat Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement