MHP'nin Seçim Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

MHP'nin Seçim Çalışmaları

MHP\'nin Seçim Çalışmaları

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanı Ayhan Sezer, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Çalışıcı ve Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Murat Sanlar, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği’ni (TÜMSİAD) ziyaret etti.

11.12.2013 13:56

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanı Ayhan Sezer, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Çalışıcı ve Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Murat Sanlar, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği'ni (TÜMSİAD) ziyaret etti.

TÜMSİAD Şube Başkanı Ali Engiz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, adayların ve il teşkilatlarının birlikte ziyaretinin MHP'nin seçimleri ne kadar ciddiye aldığının göstergesi olduğunu kaydetti.

İl Başkanı Ayhan Sezer de, tüm adaylar ve teşkilatlar olarak kenetlendiklerini ve şehrin sorunlarını ve çözüm yollarını bildiklerini söyledi. Sezer, "Adaylarımız bu şehre en iyi hizmeti sunacak kapasitededir. Şehrimiz halkının bu şehri bize emanet etmesini istiyoruz" dedi.

Büyükşehir Adayı Kadir Çalışıcı ise, TÜMSİAD gibi nezih bir kuruluşu ziyaret etmenin hazzını duyduğunu belirtti. Çalışıcı, "6 yıl Vali olarak hizmet ettiğim şehrimize Büyükşehir Belediye Başkanı olarak hizmet etmeye devam etmek istiyorum. Bu şehrin yönetici kadrolarının uyum içinde çalışması gerektiğine inanıyorum. Şehrin Valisi, Belediye Başkanı, Garnizon Komutanı, üniversite rektörleri velhasıl tüm yöneticileri şehir için el ele verebilmeli. Bu şehre 7 gün 24 dört saat amirlik değil ağabeylik yapmaya talibiz" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'nin Seçim Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement