Milas'ta 14 Öğrenci Süt İçtikten Sonra Rahatsızlanarak Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Milas'ta 14 Öğrenci Süt İçtikten Sonra Rahatsızlanarak Hastaneye Kaldırıldı

15.05.2012 12:31

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Sakarkaya ve Çukurköy'de okulda dağıtılan sütten içtikten sonra rahatsızlanan 14 öğrenci ambulans ve özel araçlarla Milas 75.Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Sakarkaya ve Çukurköy'de okulda dağıtılan sütten içtikten sonra rahatsızlanan 14 öğrenci ambulans ve özel araçlarla Milas 75. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Mide bulantısı şikayeti ile hastaneye kaldırılan öğrencilerin kontrolleri devam ederken, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü Arslan Ersoy ve Şube Müdürü Sefa Yılmaz da hastaneye gelip yetkililerden bilgi aldı. Çocukların tedavileri devam ediyor.

(İK)

15.05.2012 12: 11: 40

TSI

NNNN - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milas'ta 14 Öğrenci Süt İçtikten Sonra Rahatsızlanarak Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika


Advertisement