Milletvekili Adaylarından Bitlis Sanayi Esnafına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Adaylarından Bitlis Sanayi Esnafına Ziyaret

Milletvekili Adaylarından Bitlis Sanayi Esnafına Ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, M. Zeki Peker ve Ahmet Çelik, seçim çalışmaları kapsamında Bitlis sanayi esnafını ziyaret etti.

24.10.2015 12:30

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, M. Zeki Peker ve Ahmet Çelik, seçim çalışmaları kapsamında Bitlis sanayi esnafını ziyaret etti.

Sanayi'de bulunan dükkanları teker teker ziyaret ederek esnaflarla sohbet eden Ak Parti Milletvekili adayları, küçük esnaf ve sanatkara verilen desteklerden bahsetti. Ziyarette konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, esnaf ve sanatkara yönelik desteklerin ve düzenlemelerin devam edeceğini vurguladı. Esnafa düşük faizle kredi verileceğini ifade eden Demiröz, "7 Haziran seçimlerinden sonra esnafımız büyük sıkıntılar yaşamaya başladı. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde yine tek başına iktidar olursak esnafımız rahat bir nefes alacak. Esnafımıza düşük faizli kredi uygulamamıza devam ederken, 50 bin TL'ye kadar faizsiz kredi desteği de vereceğiz. Basit usulde vergilendirilen esnafımızın yıllık 8 bin liraya kadar kazançlarından hesaplanan vergisini almayacağız. Öncelikli sektörlerde girişimciliği geliştirmek amacıyla doğrudan özel sektör tarafından veya özel sektör-kamu ortaklığında kurulan kuluçka ve hızlandırıcı gibi yapılanmaların desteklenmesi amacıyla bir program oluşturacağız. İş geliştirme, kuluçka ve hızlandırıcı gibi merkezlerin sayı ve etkinliğini artıracağız. Bu bağlamda, finansman eksiğinin en çok hissedildiği erken aşama girişimciliğe yönelik, üst fon kurulması için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Yüzde 15'ten yüzde 10'a indirilen Bağ-Kur sigortalısı olan esnafın emekli aylıklarından kesilen Sosyal Güvenlik destek primi kesintisi tamamen kaldırılacak. Ak Parti hükümeti olarak sanayicimizle her zaman kol kola olduk ve onların en büyük destekçileri olduk. Bundan sonraki süreçte de turizmde, tarımda ve ticarette olduğu gibi, sanayi alanında da şehrimizin potansiyellerini sanayici kardeşlerimizle el ele verip değerlendirecek ve bu sayede oluşturulacak istihdam gücü ve ekonomik hareketlilikle ülkemizin gelişimine katkı sağlamayı devam ettireceğiz" dedi.

Milletvekili adaylarının Bitlis Sanayi Esnafını ziyaretlerine Ak Parti Tatvan eski belediye Başkanı M. Emin Peker'de eşlik ederek adaylara destek istedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Adaylarından Bitlis Sanayi Esnafına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement