Milletvekili Çığlık, Etso ve Osb'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Çığlık, Etso ve Osb'yi Ziyaret Etti

Milletvekili Çığlık, Etso ve Osb\'yi Ziyaret Etti

Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Erzurum'a gelen Ak Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, ETSO ve Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek başkanlarla fikir alışverişinde bulundu.

28.09.2013 10:24

Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Erzurum'a gelen Ak Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, ETSO ve Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek başkanlarla fikir alışverişinde bulundu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi( TBMM) açılmadan önce bir takım temaslarda bulunmak üzere Erzurum'a gelen Ak Parti Erzurum milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Abdullah Keleşoğlu ile birlikte Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası, Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek, başkanların sorun ve sıkıntıları dinledi.

Organize Sanayi Bölgesinde giden Ak Parti Erzurum milletvekili Çığlık, burada yönetim kurulu başkanı Zafer Ergüney'i de makamında ziyaret etti. Başkan Ergüney'den Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgiler alan Fazilet Dağcı Çığlık, daha sonra Organize Sanayi Bölgesi'nin sorunlarını dinledi.

Organize Sanayi Bölgesinden, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'na geçen milletvekili Çığlık, Başkan Lütfü Yücelik ile bir araya geldi. ETSO'nun çalışmalarını değerlendiren Başkan Yücelik, Fazilet Dağcı Çığlık'a, Erzurum'da temeli atılan ve daha sonra duran hastane inşaatı ile hızlı tren projesinin ne durumda olduğunu sordu. Soruları yanıtlayan Çığlık, hastane inşaatının yüklenici firmanın olumsuzluklarından dolayı durduğunu, ancak çalışmaların yeniden başlayacağını belirtti. Vekil, hızlı tren konusunda ise Erzurum milletvekilleri olarak çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Fazilet Dağcı Çığlık, ziyaretlerinden sonra Ankara'ya dönmek üzere Erzurum'dan ayrıldı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Çığlık, Etso ve Osb'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement