Milletvekili Çığlık, Karaçoban'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Çığlık, Karaçoban'da İncelemelerde Bulundu

Milletvekili Çığlık, Karaçoban\'da İncelemelerde Bulundu

AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Karaçoban İlçesinde esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşların sorunlarını dinledi.

24.07.2013 12:43

AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Karaçoban İlçesinde esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşların sorunlarını dinledi.

Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık ve beraberindeki heyet, Karaçoban İlçesinde Belediye Başkanı Sedat Gümüş, İlçe Başkanı Cevdet Ersoy, İl Genel Meclis Üyesi Celal Ersoy ve çok sayıda partililer tarafından karşılandı. İlk olarak AK Parti İlçe teşkilatını ziyaret eden Çığlık, İlçe Başkanı Cevdet Ersoy'dan brifing aldı. Daha sonra Belediye Başkanı Sedat Gümüş'ü ziyaret eden Milletvekili Çığlık, ilçe hakkında bilgi aldı.

Karaçoban Belediye Başkanı Sedat Gümüş, ilçenin hükümet konağının dahi bulunmadığını ifade ederek çok sıkıntılarının olduğunu ve yeteri kadar destek göremediklerini belirtti.

Milletvekili Çığlık, ilçe esnafını da ziyaret ederek sohbet etti. İlçe esnafı ve vatandaşlar da yol, hastanede ki doktor yetersizliği konuların da şikayette bulundular. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Çığlık, Karaçoban'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement