Milli Eğitim Müdürü Büyükfırat'tan Görbir'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Milli Eğitim Müdürü Büyükfırat'tan Görbir'e Ziyaret

Milli Eğitim Müdürü Büyükfırat\'tan Görbir\'e Ziyaret

Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği (GÖRBİR)'ni ziyaret etti.

05.07.2012 16:11

Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği (GÖRBİR)'ni ziyaret etti.

Ziyarette GÖRBİR Başkanı Erol Mutlu ve Başkan Yardımcısı Mahmut Kemikkıran ile bir süre sohbet eden Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, dernek yöneticilerine 4+4+4 eğitim sistemine geçiş hakkında bilgi verdi.

2012-2013 eğitim öğretim yılında tüm Türkiye genelinde 4+4+4 eğitim sistemine geçileceğini ve bunla ilgili olarak Nevşehir'de de gerekli alt yapı çalışmalarının yapıldığını ifade eden Büyükfırat, Nevşehir'in fiziki alt yapı bakımından sisteme kısa sürede edepte olacağını söyledi. Yeni eğitim sisteminin Nevşehir'in başarısını daha da arttıracağına inandığını belirten Büyükfırat, "Yeni sisteme geçiş öncesinde yoğun bir hazırlık çalışması yaptık. Bu çalışmalar ile birlikte ilkokul ve ortaokullarımızı ayırarak fiziki şartlarında düzenlemeler yaptık. Bunu yaparken özellikle ilkokullarımızın merkezi yerlerde olmasına gayret gösterdik. Ben inanıyorum ki yeni sisteme Türkiye'de en iyi şekilde edepte olan ilk10 il arasında yer alacağız ve bu yeni sistem Nevşehir'in başarısını attıracaktır" dedi.

Yeni eğitim sistemi ile birlikte öğretmenlere de önemli görevler düştüğünü kaydeden Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, "Bizim amacımız kişilik ve karakter sahibi gençler yetiştirmek. Bunun için de öğretmenlerimize önemli görev ve sorumluluklar düşüyor. Bu güne kadar büyük gayretler ile Nevşehir'i ülke sıralamasında üst seviyelere taşıyan öğretmenlerimize bu konuda teşekkür ediyorum ve bu özverili çalışmalarının devamını bekliyorum." diye konuştu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milli Eğitim Müdürü Büyükfırat'tan Görbir'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement