Milli Okçular Dünya Şampiyonası İçin Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Milli Okçular Dünya Şampiyonası İçin Hazırlanıyor

Milli Okçular Dünya Şampiyonası İçin Hazırlanıyor

Uluslararası Okçuluk Federasyonu (FITA) tarafından düzenlenen Okçuluk Dünya Şampiyonası 29 Eylül-6 Ekim tarihleri arasında Belek Papillon Otel sahasında gerçekleşecektirilecek.

23.09.2013 14:57

Uluslararası Okçuluk Federasyonu (FITA) tarafından düzenlenen Okçuluk Dünya Şampiyonası 29 Eylül- 6 Ekim tarihleri arasında Belek Papillon Otel sahasında gerçekleşecektirilecek.

Dünya Okçuluk Şampiyonası'na 77 ülkeden 648 sporcunun katılacağı belirtilirken, şampiyonanın finalinin 5-6 Ekim tarihinde Belek Beach Port'da yapılacağı kaydedildi.100.Yıl Okçuluk Tesisleri'nde kamp hazırlıklarını sürdüren Milli sporcuların antrenörlüğünü, Göktuğ Ergin ve Alper Aytaçoğlu yapıyor.

Antalya Okçuluk İl Temsilcisi Behiç Löklüoğlu, takım ve bireysel olarak şampiyonaya hazır olduklarını Türkiye ve Antalya adına üstün başarı sağlayacaklarını kaydetti.

Olimpik Yay ve Makaralı Yay olmak üzere iki branşta gerçekleştirilecek olan yarışmaya Türkiye'den 12 sporcu katılacak. Olimpik Yaylı Bayan branşında Begül Löklüoğlu, Aybüke Aytunç, Begünhan Elif uysal, Olimpik Yaylı Erkek, Cevdet Dinçer Demirol, Fatih Bozlar, Kerem Kırsever, Makaralı Yay Bayan, Ecem Cansu Coşkun, Vildan Şenocak, Gizem Kocaman, Makaralı Yay Erkek, Barış Tan Doğan, Demir Elmaağaçlı, Evren Çağıran yarışacak.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, "Dünyanın her yerinden çok önemli sporcuların katılacağı bu turnuva ülkemizin adını dünyaya duyurmak için çok büyük bir fırsat. Bu fırsatı çok iyi değerlendireceğiz. Yarışmaya katılacak olan sporcularımız antrenörleri ile beraber güzel bir hazırlık dönemi geçiriyorlar. Eminim ki bu turnuvadan da güzel sonuçlar elde edeceğiz. Şampiyonaya katılacak olan sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milli Okçular Dünya Şampiyonası İçin Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement