Mizansen' Adlı Kişisel Resim Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Mizansen' Adlı Kişisel Resim Sergisi Açıldı

Mizansen\' Adlı Kişisel Resim Sergisi Açıldı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Elif Şenel'in hazırlamış olduğu ‘Mizansen’ adlı kişisel resim sergisi açıldı.

02.04.2014 13:44

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Elif Şenel'in hazırlamış olduğu 'Mizansen' adlı kişisel resim sergisi açıldı.

Sergiye; Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cahit Bağcı, Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri katıldı.

Sergi hakkında bilgi veren GAÜN Yrd. Doç. Dr. Elif Şenel, "İkinci kişisel sergim. 'Mizansen' isimli sergi burada hepimizi anlatmak istedim. Farklı bir tarz ile anlatmak istedim. Hayat sahnesini betimliyorum fakat hayat sahnesinden esasında baz aldığı insanı çekip çıkarıyorum ne olur diye öyle görmek istedim. Fikrin oluşması uzun bir zaman aldı. Böylelikle denilebilir ki bir 7 aydır uğraşmaktayım. Esasın da fikri oturmak daha sonra zaten aklımda olan şeyleri tasavvur etmeye çalıştım. Önümüzde iki kişisel sergi daha planım var. Galerilerde netleşti. Çalışmalar devam ediyor" dedi.

Sergiye katılan Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan ise yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bu ülkeyi çok seviyoruz. Gaziantep'i çok seviyoruz. Cenani konağındaki kültür sanat çalışmalarını çok taktir ediyoruz. Varlık nedenimiz sizlerin yüzünü güldürmek. Paylaşmak çok güzel. Çok değerlisiniz. Biz idareciler hayata dair her yerde olmayı arzu ediyoruz. Yetişmeye ve insanlara dokunmaya kalplerine dokunmaya çalışıyoruz. Sevgi ile geldik, sevgi ile göçüp gitmek istiyoruz. Elbette Gaziantep'i yüceltirken Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü unutmuyoruz. Ona sanata bakışı kültüre bakışını onun devlet adamlığını ulu kişiliğini önderliğini unutmuyoruz. Gaziantep'te Gaziantep gibi güzel bir kentte de onun izinde atalarımızın izinde hareket etme arzusunda olan kalpler ve gönüller olarak da sizi seven idareciler olarak da elbette yanınız da olacağız."

GAÜN Cenani Konağı Kültür Sanat Merkezi'nde açılışı yapılan serginin 1-16 Nisan tarihleri arasında açık kalacağı belirtildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mizansen' Adlı Kişisel Resim Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement