Moskova'da Antalya Tanıtımı - Son Dakika
Yerel

Moskova'da Antalya Tanıtımı

Moskova\'da Antalya Tanıtımı

Türk turizmi yeni sezon öncesi Rusya’nın başkenti Moskova’da moral buldu.

14.03.2017 16:24

Türk turizmi yeni sezon öncesi Rusya'nın başkenti Moskova'da moral buldu.

Antalyalı turizmciler ITB Berlin Turizm Fuarı'ndan sonra, bugün Moskova'da başlayan dünyanın önemli turizm fuarlarından MITT Moskova'da tanıtım yapıyor. Moskova Fuarı'nda Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın yanı sıra AKTOB, TUROFED gibi turizm örgütleri de tanıtım çalışmalarına katılıyor. Fuarın ilk saatlerinden itibaren Türkiye ve Antalya stantlarının ziyaretçi akınına uğraması turizmcilerin yüzünü güldürdü. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman fuarın açılışına katılarak turizmcilerle bir araya geldi.

Fuarın Antalyalı turizmcilerin yeni sezon öncesi moral bulması açısından büyük önem taşıdığını belirten ATSO Başkanı Davut Çetin, Rusya - Türkiye arasında düzelen ilişkilerin kendilerini umutlandırdığını söyledi.

Davut Çetin, "Turizmde olumlu ve güçlü sinyaller alıyoruz. Net bir gösterge olmamakla birlikte Antalya'ya gelen Rus vatandaşı sayısı ocak ayında 2 bin 400'den 16 bine çıktı. Erken rezervasyonlarda da göstergeler gayet iyi" dedi,

Antalya Tanıtım AŞ başta olmak üzere fuarda Antalya bölgesi stantlarının adeta Rusların akınına uğradığını belirten Davut Çetin, "Türkiye'ye ve Antalya'ya özel bir ilgi var. Bunu çok net hissedebiliyoruz. Bu güzel havanın rezervasyonlara da yansımasını bekliyoruz. 2015 sezonunu geçeceğimizi ümit ediyorum."

Fuar 16 Mart'a kadar devam edecek. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Moskova'da Antalya Tanıtımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement