Müezzinoğlu, 11.uluslararası Dil ve Kültür Festivali'ne Katıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Müezzinoğlu, 11.uluslararası Dil ve Kültür Festivali'ne Katıldı

07.06.2013 00:16

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Tekirdağ'da gerçekleştirilen 11.Uluslararası Dil ve Kültür Festivali'ne katıldı.

Müezzinoğlu, Tekirdağ'daki sahil dolgu alanında gerçekleşen festivalde yaptığı konuşmada, dünyanın dört bir yanından, ismini dahi bilmedikleri ülkelerden gelen öğrencilerin sundukları müzik ziyafetinin büyük bir organizasyonun ürünü olduğunu kaydetti.

Konuşmasının ardından Müezzinoğlu'na günün anlam ve önemine binaen plaket takdim edildi.

Festivalde, Balkanlar başta olmak üzere dünyanın bir çok ülkesinden gelen öğrenciler, seslendirdikleri şarkılar, çeşitli yörelere ait folklor oyunları ve skeçlerle izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Festivale, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun yanı sıra Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, diğer protokol üyeleri ve davetliler katıldı. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Müezzinoğlu, 11.uluslararası Dil ve Kültür Festivali'ne Katıldı - Son Dakika


Advertisement