Muğla'da Lokmalı Kavurmalı Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

Muğla'da Lokmalı Kavurmalı Bayramlaşma

Muğla\'da Lokmalı Kavurmalı Bayramlaşma

Muğla'da Valilik tarafından gerçekleştirilen Kurban Bayramı resmi kutlama töreni bu yıl ilk defa açık alanda gerçekleştirildi.

25.10.2012 13:36

Muğla'da Valilik tarafından gerçekleştirilen Kurban Bayramı resmi kutlama töreni bu yıl ilk defa açık alanda gerçekleştirildi. Önceki yıllarda Öğretmenevi salonunda protokol üyeleri, oda, dernek ve siyasi partilerin katılımı ile yapılan bayramlaşma töreni bu yıl Kurşunlu Camii meydanında yapıldı.

Bayramlaşma törenine Vali Fatih Şahin, Ak Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Yüksel Özden ve Ali Boğa, CHP Muğla Milletvekilleri Prof. Dr. Nurettin Demir, Ömer Suha Aldan ve Tolga Çandar, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Fevzi Kurşun, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, İl Emniyet Müdür Vekili Adnan Karayel, kurum müdürleri, oda, dernek ve siyasi parti il başkanları ile vatandaşlar katıldı.

Saat 12.00'da başlayan bayramlaşma töreninde kesilen kurban etinden pişirilmiş kavurma ve pilav, ayran ile lokma dağıtıldı. Törende konuşma yapılmazken, törene katılan vatandaşlar protokol üyeleri ile tek tek bayramlaştı. Muğla'da dini bayram kutlamasının ilk defa açık alanda gerçekleştirilmesi nedeniyle vatandaşlar da törene ilgi gösterdi.

(BT -KY-İK)

25.10.2012 13: 12: 51

TSI

NNNN - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muğla'da Lokmalı Kavurmalı Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement