Muğla'da Termometre 47 Dereceyi Gördü - Son Dakika
Yerel

Muğla'da Termometre 47 Dereceyi Gördü

Muğla\'da Termometre 47 Dereceyi Gördü

Hava sıcaklığının 4-8 derece mevsim normallerinin üzerinde artış göstermesinin ardından Muğla merkezde hava sıcaklığı 47 dereceyi gördü.

23.06.2013 13:43

Hava sıcaklığının 4-8 derece mevsim normallerinin üzerinde artış göstermesinin ardından Muğla merkezde hava sıcaklığı 47 dereceyi gördü. Deniz seviyesinden yüksekliği 652 metre olan Muğla merkezdeki hava sıcaklığının 47 dereceyi görmesi, sahil kesimlerinde 50 derece olarak tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel müdürlüğü tarafından hava sıcaklığının 28 Haziran tarihine kadar 4-8 derece artacağı açıklamasının ardından Muğla merkezde hava sıcaklığı öğle saatlerinde 47 derece olarak ölçüldü. Hafta sonu olması nedeniyle sıcak havadan kaçmak isteyen vatandaşlar sahillere koştu. Muğla'nın önemli turistik beldelerinden Akyaka'da sabah saatlerinde bile sahilde vatandaşlar denize girerken, hava sıcaklığı ile birlikte nem oranı yaşamı olumsuz etkiledi.

Akyaka sahilinde yetişkinlerden daha çok uzun bir eğitim öğretim maratonundan çıkan çocuklar denizde tatilin tadını çıkarıyor. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muğla'da Termometre 47 Dereceyi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement