Muğlaspor Sarayköy Maçına Hazır - Son Dakika
Yerel

Muğlaspor Sarayköy Maçına Hazır

Muğlaspor Sarayköy Maçına Hazır

Pazar günü kendi sahasında Sarayköyspor'u konuk edecek olan Muğlaspor, çalışmalarını tamamladı.

31.01.2014 13:19  Güncelleme: 13:16

Pazar günü kendi sahasında Sarayköyspor'u konuk edecek olan Muğlaspor'da çalışmalar tamamlandı. Ligde geçtiğimiz hafta Antalya deplasmanında Kumluca Belediyespor'la karşılaşan ve iki futbolcusunun kırmızı kart görmesi nedeniyle 9 kişi tamamladığı maçı son dakika golüyle 1-0 kaybeden Muğlaspor'da Sarayköy maçı için tek düşünce galibiyet.

Kumluca maçı sonrası hafta boyunca Sarayköy maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Egemen Urhan yönetiminde sürdüren Muğlaspor çalışmalarını tamamladı. Kırmızı kart cezalıları Muhammet ve Gökhan'ın yer alamayacağı Sarayköy maçında, sakatlıkları devam eden Murat ve Mustafa Yıldırım'ın da tedavilerinin devam ettiği ve durumlarının maç saati netleşeceği kaydedildi. Sarayköy maçı öncesi kendi tesislerinde kampa girecek olan Muğlaspor'da, taraftarlarında Pazar günkü maçta tribünü doldurmaları için bir çalışma başlattığı öğrenildi.

Sarayköy maçında Muğlaspor'a gönül vermiş bütün taraftarları tribüne davet eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Eminer İçten bu önemli maçta galibiyetten başka düşüncelerinin olmadığını söyledi. Kumluca maçını kazanabilecekken kaybettikleri için çok üzgün olduğunu ifade eden Başkan İçten, futbolcularından rakip oyuncular ve hakemle olan diyaloglarında daha dikkatli olmalarını istedi. Sarayköy maçını kazanıp çıkışa geçeceklerini dile getiren Kulüp Başkanı İçten, "Sarayköy maçında Muğlasporlu taraftarlarımızı tribünde görmek istiyoruz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muğlaspor Sarayköy Maçına Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement