Muhtardan Kaymakama Plaket - Son Dakika
Yerel

Muhtardan Kaymakama Plaket

Muhtardan Kaymakama Plaket

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesine bağlı Müftü Selim Mahalle Muhtarı Faruk Göktürk, her hizmetinde kendisine destek olan İlçe Kaymakamı Murat Zadeleroğlu’na plaket verdi.

03.04.2015 15:20

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine bağlı Müftü Selim Mahalle Muhtarı Faruk Göktürk, her hizmetinde kendisine destek olan İlçe Kaymakamı Murat Zadeleroğlu'na plaket verdi.

Muhtar Göktürk, Kaymakam Zadeleroğlu başta olmak üzere esnaflardan Nazım Balıkçı, Musa Kazım Şahin ve SYDV Müdürü Hayrettin Murat'a birer plaket takdim etti. Ardından bir açıklama yapan Faruk Göktürk, "Bugüne kadar yaptığım bütün hizmetlerde ilçe Kaymakamımız Sayın Murat Zadeleroğlu'nun sürekli desteğini gördüm. Ne iş için kapısını çaldıysam eli boş dönmedim. Muhtaçlara gıda yardımından tutunda mahalledeki çocuklara forma ve futbol topu dağıtımı, fakirlere ilaç yardımı, Ramazan ve Kurban bayramlarında gıda ve kurban eti dağıtımda kendisinin ve bazı esnaf arkadaşların desteklerini sürekli gördüm. Mahallemde oturan bütün ihtiyaç sahipleri adına kaymakam ve diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi.

İlçe esnaflarından Nazım Balıkçı ise, "Her ne kadar muhtarım bize teşekkür ediyorsa da asıl bizim ona teşekkür etmemiz lazım. Her gün mahallesindeki ihtiyaç sahiplerini gezip onlarla ilgilenmek yüce bir gönül işidir. Bizim hayır yapmamıza vesile olduğu için kendisi de bu hayırdan nasiplenmiş oluyor. Fakire verilen her sadaka bir musibeti def eder. Malından yaptığın hayır o malın bereketini artırır" dedi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhtardan Kaymakama Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement