Munzur Dağı terörden temizlendi, yaylalar yaban keçilerine kaldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Munzur Dağı terörden temizlendi, yaylalar yaban keçilerine kaldı

10.09.2021 12:39  Güncelleme: 12:45

Munzur Dağı terörden temizlendi, yaylalar yaban keçilerine kaldı Erzincan'da avlanması yasak ve koruma altında olan yaban keçileri, terörden temizlenen Munzur Dağları'ndaki yaylalarda beslenirken görüntülendi.

Munzur Dağı terörden temizlendi, yaylalar yaban keçilerine kaldı

ERZİNCAN - Erzincan'da avlanması yasak ve koruma altında olan yaban keçileri, terörden temizlenen Munzur Dağları'ndaki yaylalarda beslenirken görüntülendi.

Erzincan ile Pülümür ve Ovacık ilçeleri arasında yer alan Munzur Dağları, doğal güzelliklerinin yanı sıra yaban hayatıyla da dikkati çekiyor. Kurt, boz ayı, tilki, domuz ve vaşak gibi canlı türlerinin yaşadığı Munzur Dağlarında nesli koruma altında ve avlanması yasak olan yaban keçileri de doğaya ayrı bir renk katıyor.

Dağ keçileri, Munzur Dağları eteğinde otlaklarda beslenirken objektife yansıdı.

Bir süre yayladaki çeşitli otlarla karınlarını doyuran ve su ihtiyacını giden keçiler, izlendiklerini fark edince sarp dağlara tırmanıp gözden kayboldu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Munzur Dağı terörden temizlendi, yaylalar yaban keçilerine kaldı - Son Dakika


Advertisement