Muratpaşa Belediyesi'nde 6 Günde 1 Proje Bitiriliyor - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa Belediyesi'nde 6 Günde 1 Proje Bitiriliyor

Muratpaşa Belediyesi\'nde 6 Günde 1 Proje Bitiriliyor

Ziraat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi'ni ziyaret eden Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, "İnsan odaklı çalışıyoruz ve 6 günde 1 projeyi sonlandırıyoruz" dedi.

11.10.2012 12:30

Ziraat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi'ni ziyaret eden Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, "İnsan odaklı çalışıyoruz ve 6 günde 1 projeyi sonlandırıyoruz" dedi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Ziraat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi'ni ziyaret ederek, Şube Başkanı Vahap Tuncer, yönetim kurulu ve üyelerle biraraya geldi. Muratpaşa Belediyesi'nin sivil toplum örgütlerine her zaman destek olduğunu belirten Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Vahap Tuncer, "3 oda ile birlikte hizmet vermeye çalıştığımız

binamızın arsası Muratpaşa Belediyesi'ne ait. Kendilerine bizlere verdiği destek ve önem nedeniyle tüm üyelerimiz adına teşekkür ediyoruz" dedi.

Antalya denince akla 3 T'nin geldiğini belirten Oda Başkanı Tuncer, "Bu 3 T'yi, Turizm-Ticaret ve Tarım olarak isimlendiriyoruz. Burada ayakta kalacak olan ve kent ve Türkiye için olmazsa olmaz tek şey tarımdır. Son yıllarda gıda fiyatlarının artması, dışa bağımlı tarım ürünlerinin satışa sunulması, çok üzücü bir olay. Ziraat Mühendisleri Odası olarak verimli tarım topraklarının korunması konusunda üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Oda Başkanı Vahap Tuncer'in değindiği 3 T kavramına 2 olgu daha eklendiğini belirterek sözlerine başlayan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, "Turizm ve ticaret birbirini besleyen iki kavram. Tarım ise olmazsa olmaz evrensel olgu. Antalya olarak bu 3 T'nin yanına kültür ve sanat kavramları da eklendi" dedi. Muratpaşa Belediyesi olarak yapılan her çalışmada insan odaklı projeleri hayata geçirdiklerini belirten Başkan Evcilmen, "Belediye olarak 6 günde 1 projeyi sonlandırıyoruz. 42 ayda 255 proje hayata geçti. Artan bir eğriyle çalışıyoruz. Bizim belediyecilik anlayışımızda yap-işlet- senin olsun yok. Kendimiz yapıyoruz, kendimiz üretiyoruz. Makro projelerin temelini attık. Yakın zaman içerisinde bunları hizmete açacağız" dedi.

Antalya'da tarım sektörünün çok önemli olduğuna da dikkat çeken Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, "Türkiye tarımın ne kadar önemli olduğunu unuttu. Kendimiz birçok tarım ürününü üretebilirken, gelinen noktada dışa bağımlı bir hale geldik. Tarım konusunda dışa bağımlı olmayı bırakmalıyız. Bu konuda öncelikle Ziraat Mühendisleri Odası ile yönetim kademesindeki herkese büyük görevler düşüyor" dedi.

Eşgüdüm kurulu olarak öğrenciler için yurt yapmak istediklerini de belirten Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Vahap Tuncer'e, yurt için gerekli arsa tahsisi yada da emlak değeri üzerinden çok uzun vadeli arsa verebileceklerini belirten Başkan Evcilmen, üyelerinin kent sorunları konusundaki çeşitli sorularını da yanıtladı.

Ziyaretin anısına odanın renklerini simgeleyen kravat hediye edilen

Başkan Evcilmen'i daha sık aralarında görmek istediklerini belirten oda üyeleri, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa Belediyesi'nde 6 Günde 1 Proje Bitiriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement