Muş'taki Terör Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Muş'taki Terör Operasyonu

Bulanık ve Malazgirt'te düzenlenen terör örgütü operasyonunda gözaltına alınan 5 kişiden 4'ü tutuklandı.

19.10.2015 15:10

Bulanık ve Malazgirt'te düzenlenen terör örgütü operasyonunda gözaltına alınan 5 kişiden 4'ü tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamada, Bulanık ve Malazgirt'te 14 Ekim'de gerçekleştirilen operasyonlarda "bölücü terör örgütüne eleman temin etme, örgüt kuryeliği yapma, örgüt adına tehdit, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, silahlı terör örgütünün propagandasını yapmak ve 07 Haziran seçimlerinde Seçim Kanunu'na muhalefet (zorlama)" olaylarıyla ilgili Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Malazgirt eski İlçe Eş Başkanı Melek Boğan ile F.Ö, Ş.E, Z.B ve M.B'nin gözaltına alındığı belirtildi.

Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, çok sayıda örgütsel doküman, cep telefonu, DVD/CD-R, dizüstü bilgisayar ve örgüt mensuplarına ait fotoğrafların ele geçirildiği ifade edilen açıklamada, mahkemeye sevk edilen Boğan ile F.Ö, Z.B. ve M.B'nin tutuklandığı, Ş.E'nin de serbest bırakıldığı kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muş'taki Terör Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement