"Muş Tanıtım Günleri" - Son Dakika
Yerel

"Muş Tanıtım Günleri"

Ankara'da 19-22 Haziran tarihlerinde düzenlenmesi planlanan "Muş Tanıtım Günleri" için, Vali Vekili Haluk Çakmak başkanlığında toplantı yapıldı.

09.05.2014 14:24  Güncelleme: 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da 19-22 Haziran tarihlerinde düzenlenmesi planlanan "Muş Tanıtım Günleri" için, Vali Vekili Haluk Çakmak başkanlığında toplantı yapıldı.

Toplantıda konuşan Çakmak, Ankara Atatürk Kültür Merkezinde (AKM) yapılacak tanıtım günlerinin, Muş için önem taşıdığını söyledi.

Muş-Der ve Muş Valiliği öncülüğünden ilk kez tanıtım günlerinin düzenleneceğini ifade eden Çakmak, "Tanıtımın yanı sıra hem kaynaşma hem de tanışmayı sağlayacağız. Valilik olarak bu konuda yapılacak çalışmalara destek olacağız" dedi.

Muş-Der Başkan Yardımcısı Metin Süzgeç ise yapılacak tanıtım günlerinde kentin kültür ve tarihinin anlatacağını bildirdi.

Tanıtım günlerinin kendileri açısından önemli bir organizasyon olacağını belirten Süzgeç, "3 gün boyunca Ankara'da Muş konuşulacak. Bu konuda basın mensuplarına büyük bir iş düşüyor. Gazetecilerin tanıtım günlerimizi en iyi şekilde duyurmasını rica ediyorum. Ticaret ve kültürel anlamda katılmak isteyenler için stantlar oluşturacağız" diye konuştu.

Toplantıya, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Solmaz ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Hayrettin Çetin katıldı. - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Muş Tanıtım Günleri' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement