Müsiad İstişare Toplantıları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Müsiad İstişare Toplantıları Sürüyor

Müsiad İstişare Toplantıları Sürüyor

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (MÜSİAD) Sinop'ta ki tanıtım ve istişare toplantıları sürüyor.

11.09.2013 14:30

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (MÜSİAD) Sinop'ta ki tanıtım ve istişare toplantıları sürüyor.

İstişare toplantılarının 3.'sü Sinop Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) faaliyet gösteren 'Sinop Çelik-San' tesislerinde firma sahibi ve MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Çelik'in ev sahipliğinde yapıldı. Oldukça sıcak bir atmosferde geçen toplantıya; MÜSİAD Sinop İl Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen ile yönetim kurulu üyelerinin yanısıra, AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, Sinop Valiliği Yatırım Danışmanı Hayati Yaşar ve Sinop İl Telekom Müdürü Baki Günay'da konuk olarak katılda.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Ahmet Hilmi Gökmen: MÜSİAD'ın, insani değerlerin ön planda tutulduğu bir STK olduğunu belirterek, MÜSİAD'ın misyonu ve vizyonu ile çok büyük bir okul olduğunu söyledi. MÜSİAD'ın gerek yurt içinde, gerekse de yurt dışında yatırım yapmak isteyen üyelerine pazar ve yatırım imkanlarıyla ilgili her türlü hizmet ve bilgi sunacak komisyonlarının var olduğunu ifade eden Gökmen, Yalova'da Marka Şehir, Marka Sektör konulu bir çalıştayın yapıldığını ve Sİnop'un üst düzeyde temsil edildiğini hatılattı. Gökmen, söz konusu çalıştaya Sinop MÜSİAD adına Yönetim Kurulu Üyesi Rasim Cihan Oğuz ve Sinop Valiliği Yatırım Danışmanı Hayati Yaşar'ın katıldığını dile getirerek, Oğuz ve Yaşar'ı Sinop'u Yalova'da en güzel şekilde temsil ettikleri için teşekkür etti.

Daha sonda söz alan MÜSİAD Sektör Kurulları Başkanı Rasim Cihan Oğuz, Yalova'da katıldıkları çalıştayla ilgili geniş bilgi verdi. Çalıştaya 81 ilin çeşitli projelerle katıldıklarını belirterek, kendilerinin marke şehir konusunda Sinop'un pilot olmasını istediklerini söyledi. Oğuz, gerek iç piyasa, gerekse de dünya piyasalarının MÜSİAD'ın yetkili organları tarafından mercek altında tutulduğunu vurgulayarak, Sinop'un marka şehir olması noktasında katılımcı çalışmalar yapılmasının önemine değindi. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiad İstişare Toplantıları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement