Naksan'a Onur Ödülü - Son Dakika
Yerel

Naksan'a Onur Ödülü

Naksan\'a Onur Ödülü

Gaziantep Valiliğinin geçtiğimiz yıl düzenlediği "Gaziantep Büyüyor Emniyet Güçleniyor” projesine desteklerinden dolayı Naksan Plastik A.Ş. ye onur ödülü verildi.

13.06.2014 12:04

Gaziantep Valiliğinin geçtiğimiz yıl düzenlediği "Gaziantep Büyüyor Emniyet Güçleniyor" projesine desteklerinden dolayı Naksan Plastik A.Ş. ye onur ödülü verildi.

Polis Evi'nde düzenlenen plaket törenine Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep İl Emniyet Müdürü Ali Gezer, Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Bayır, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Belediye Başkanları, STK Başkanları ve hayırsever sanayiciler katıldı.

Plaketini Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Bayır'ın elinden alan Naksan Plastik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu, Gaziantep'in her geçen gün büyüdüğünü belirterek, Emniyet Müdürlüğüne her zaman destek olmaya hazır olduklarını söyledi.

Türkiye'nin 6.büyük kenti olan Gaziantep'in şuanda nüfusunun 2 milyona yaklaştığını belirten Nakıboğlu, "Nüfusun bu kadar yoğun olduğu yerde emniyet teşkilatımız da araç gereç donanım bakımından ne kadar güçlü olursa o ilde asayişin sağlanması güvenliğin sağlanması da o derece olumlu olacaktır. Bizler sanayiciler olarak Emniyetim Müdürlüğümüze her zaman destek olmaya hazırız" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Naksan'a Onur Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement