Nargile Salonunda "Aile Bölümüne Oturma" Kavgası - Son Dakika
Yerel

Nargile Salonunda "Aile Bölümüne Oturma" Kavgası

Konya'da, nargile salonunda aileler için ayrılan bölüme oturmak isteyen 3 kişi ile iş yeri sahibi arasındaki kavgada 2'si bıçakla 5 kişi yaralandı.

10.05.2014 10:24  Güncelleme: 10:40

Konya'da nargile salonunda "aile bölümüne oturma" meselesi yüzünden çıkan kavgada 5 kişi yaralandı.

Merkez Selçuklu ilçesi Musalla Bağları Mahallesi'ndeki nargile salonunda, aileler için ayrılan bölüme oturmak isteyen 3 kişi ile iş yeri sahibi ve çalışanlar arasında tartışma çıktı.

Tartışma, çevredekilerin müdahalesiyle yatıştırıldı. Ayrıldıktan bir süre sonra  tekrar iş yerine gelen 3 kişi, çalışanlarla yeniden tartışmaya başladı.

Çıkan kavgada Metin C. bacağından, iş yeri sahibi Serkan S. kolundan bıçakla, 3 kişi ise darbedilerek yaralandı. Yaralılar, kentteki hastanelere kaldırıldı. 

Olayla ilgili 5 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nargile Salonunda 'Aile Bölümüne Oturma' Kavgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement