Nazgiad'da 'Hakan Karakaş' Dönemi - Son Dakika
Yerel

Nazgiad'da 'Hakan Karakaş' Dönemi

Nazgiad\'da \'Hakan Karakaş\' Dönemi

Nazilli Genç İşadamları Derneği (NAZGİAD) genel kurul toplantısını dernek üyelerinin büyük çoğunluğunun katılımıyla gerçekleştirdi.

19.05.2012 13:46

Nazilli Genç İşadamları Derneği (NAZGİAD) genel kurul toplantısını dernek üyelerinin büyük çoğunluğunun katılımıyla gerçekleştirdi.

Dernek binasında gerçekleştirilen olağan genel kurulda üyelere bir önceki dönemin çalışmalarıyla ilgili bilgiler verildi. Gündem gereği yapılan müzakerelerin ardından yönetim ve denetim kurulları ibra edildi. Yeni dönemde yapılacak çalışmalar ile ilgili olarak üyeler arasındaki istişarelerin ardından yönetim kurulu adına söz alan Hakan Karakaş ve Savaş Tanrıverdi, Dernek olarak yeni çalışmalarda kurumsal kimliği ve yaratacağı sinerji ile Nazilli Genç İşadamları Derneği'nin şehrindeki ve bölgesindeki mülki idare, yerel yönetim, kamu kurum ve kuruluşları, meslek odaları ve diğer sivil toplum kuruluşları ile karşılıklı görüş alış verişi çerçevesinde katılımcı ve katma değer yaratan bir anlayışla pozitif enerjisini yansıtan faydalı ve olumlu her türlü fikri paylaşarak topluma yararlı projeler üretir bir konumda olacaklarını belirttiler.

"YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ"

Değerlendirme konuşmalarının ardından tek aday ve tek listeyle yapılan seçimde dernek üyelerinin oy birliği ile desteğini alan Hakan Karakaş dernek başkanlığına seçildi. Karakaş'ın başkalığındaki yeni yönetim kurulunda listesinde ise Savaş Tanrıverdi, Veli Uygar Karadayı, Ferda Çağlar Erkut, Erol Karakuş, Ahmet Uluhan ve Recep Hakan Telliel yer aldı. Denetim kurulunda ise A.Vahit Aysan, Mesut Yörükoğlu ve Mehmet Erkut yer aldı.

"BAYRAĞI ÜST SEVİYELERE TAŞIYACAĞIZ"

Genel kurulda başkanlığa seçilen Hakan Karakaş yaptığı konuşmasında; "Öncelikle tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca NAZGİAD'ın kurulması ve bugünlere gelmesinde emeği olan eski başkanlar Cengiz Düzgün, Ziya Aksüt, Erkin Özbek, Hakan Kumcuoğlu, Mehmet Erkut, Nevzat Karakaş, Nurettin Gürsoy ve yönetim kurullarına minnettar olduğumu belirtmek istiyorum. Teslim aldığımız bayrağı en üst seviyelere taşıyacağımızdan kuşkunuz olmasın. Ülkemizin en önemli kaynağı girişimci, eğitimli ve donanımlı insanlar olduğunu unutmayalım. Biz işadamlarının çalışma ve gayretleri bölgemiz ve Nazilli'miz için büyük önem taşıyor" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazgiad'da 'Hakan Karakaş' Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement