Nazilli'de Bir Gecede 5 Araç Yandı - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de Bir Gecede 5 Araç Yandı

Nazilli\'de Bir Gecede 5 Araç Yandı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde önceki gece farklı noktalarda 5 araç yandı.

22.11.2013 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Nazilli ilçesinde önceki gece farklı noktalarda 5 araç yandı. Aynı gece 5 aracın birden yanması nedeniyle polis soruşturma başlatırken,vatandaşlar yangınların kundaklama olabileceğini ileri sürdüler.

Edinilen bilgiye göre, ilk olay Turan Mahallesi 356 sokak üzerinde 00.30 sıralarında meydana geldi. Park halinde bulunan Cevahir Şen'e ait 09 JF 148 plakalı otomobil ile Sabahattin Buğday'a ait 09 RN 745 plakalı hafif ticari araç ve sahibi tespit edilemeyen akülü bisiklet sebebi belirlenemeyen bir nedenden dolayı yanmaya başladı. Akülü bisikletin ilk olarak yanmaya başladığı tahmin edilen olayda Şen'e ait otomobilin ön kısmı ile Buğday'a ait hafif ticari aracın arka bagaj kısmında büyük hasar oluştu. Akülü bisiklet ise kül oldu. Araçların dar sokak arasında olması ve evlere yakın bulunmasından dolayı mahalle sakinleri panik yaşarken olay yerine gelen itfaiye ekiplerince söndürme çalışması yapıldı. Polis ekiplerince çevre güvenliği alınan olayda araba sahipleri tarafından şikayette bulunurken, akülü bisiklet sahibinin tespit edilemediği öğrenildi.

15 DAKİKA SONRA 400 METRE MESAFEDE BAŞKA ARAÇ YANDI

İkinci olay da saat 00.45 sıralarında ilk yangın alanına 400 metre uzaklıktaki Turan Mahallesi 129/1 sokak üzerinde meydana geldi. Park halinde bulunan Ahmet Tufan Sarıyıldız'a ait 09 AY 605 plakalı traktörün üzerine sarılı brandanın bilinmeyen bir nedenden dolayı biranda yanmaya başlamasıyla ortaya çıkan olayda, araç sahibi ve mahalle sakinleri tarafından söndürülürken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri kontrolün ardından olay yerinden ayrıldı.

Üçüncü ve son olay ise saat 02.00 sıralarında Yeşil Mahalle 624 sokak üzerinde meydana geldi. Park halinde bulunan Fikret Gülfidan'a ait 09 RB 334 plakalı otomobilin sağ arka kısmından alevlerin yükseldiğini gören kardeşi tarafından yapılan ilk müdahale ile araç sahibi kısa sürede yangını söndürdü. Aracın sağ arka kısmında büyük çapta hasar oluşan araç olay yerine gelen polis ekiplerince incelendi. Fikret Gülfidan arabasını 22: 30 sıralarında park ettiğini ve aracını en son 01.00 sularında baktığını ifade etti.

Polis, yangınların saat aralıkları nedeniyle kundaklama olabileceği ihtimaliyle geniş çaplı soruşturma başlattığı öğrenilirken, olay bölgesinde itfaiye raporlarına göre yanıcı, patlayıcı ve benzin gibi maddelere rastlanılmadığı da belirtildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de Bir Gecede 5 Araç Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement