Nazilli Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, 260 adet sahte 100 TL ele geçirdi.
Bir ihbarı değerlendiren polis, Dallıca Köyü mevkinde durduğu otomobilde arama yaptı. Aramada otomobilin bagaj kısmında 249 adet sahte 100 TL'lik banknot ele geçirildi.
Araçta bulunan M.K. ve Y.Ö, gözaltına alındı.
İki şahsın ifadesi doğrultusunda soruşturmayı genişleten polis K.Y, M.E, ve H.A'yı da gözaltına aldı.
Gözaltına alınanların evlerinde yapılan aramada 249 adet sahte paranın seri numarasına uyan 11 adet sahte 100'lük banknot, sahte avro ele geçirildi.
Bu arada sahte paranın yanında 3 bin 500 TL bulunurken, bu paranın sahte paralar ile alışverişlerde para üstü olarak alındığı belirtildi.
Gözaltına alınan 5 kişi ile ilgili soruşturma sürüyor.
- AYDIN
Son Dakika › Yerel › Nazilli'de Sahte Para Operasyonu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.