Nitso'dan Öğrencilere Yardım - Son Dakika
Yerel

Nitso'dan Öğrencilere Yardım

Nitso\'dan Öğrencilere Yardım

yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Niğde merkez ve ilçelerindeki okullarda okumakta olan dar gelirli bin 100 öğrenciye kaban ve ayakkabı dağıtımı yaptı.

19.10.2012 14:20

Niğde Sanayi ve Ticaret Odası (NİTSO)

yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Niğde merkez ve ilçelerindeki okullarda okumakta olan dar gelirli bin 100 öğrenciye kaban ve ayakkabı dağıtımı yaptı.

NİTSO

Başkanı Serdar Ecemiş, öğrencileri bayram öncesi sevindirmek amacıyla ilk dağıtımın okul müdürleri aracılığı başlatıldığını açıkladı.

NİTSO toplantı odasında

NİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Ecemiş, Niğde Ticaret Borsası Başkanı Zafer Uyanık, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ve okul müdürlerinin katılımı ile kaban ve ayakkabı dağıtımı gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasını yapan

NİTSO Başkanı Serdar Ecemiş, " Sanayi ve Ticaret Odası olarak, 2005 yılından bu yana geleneğimizi devam ettirmekteyiz. TOBB, NTSO ve NTB'inin işbirliği ile Okullarda okumakta olan dar gelirli ailelerin çocuklarını bayram yardımında bulunduk" dedi.

Niğde merkez'de 500 adet kaban ve 500 çift ayakkabı, ilçe ve kasabalarda ise 600 kaban, 600 ayakkabı olmak üzere Bin 100 öğrenciye dağıtılacağını ifade eden Başkan Ecemiş, "Ayrıca ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılan kaban ve botların alımı da Niğde il genelinde faaliyet gösteren esnaflardan temin edilmiştir" şeklinde konuştu.

Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci yapılan yardımlar nedeniyle Niğde Ticaret ve Sanayi Odasına, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne teşekkür etti.

Konuşmaların ardından yardımlar, okul yetkililerine teslim edildi. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nitso'dan Öğrencilere Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement