Ödemiş Endüstri Meslek, Teknolojik Gelişim İçin Destek Bekliyor - Son Dakika
Yerel

Ödemiş Endüstri Meslek, Teknolojik Gelişim İçin Destek Bekliyor

Ödemiş Endüstri Meslek, Teknolojik Gelişim İçin Destek Bekliyor

Ödemiş'te faaliyet gösteren sektörlerin temsilcileri, Endüstri Meslek Lisesi'nce düzenlenen öğle yemeğinde bir araya geldi.

20.04.2012 15:26

Ödemiş'te faaliyet gösteren sektörlerin temsilcileri, Endüstri Meslek Lisesi'nce düzenlenen öğle yemeğinde bir araya geldi. Yemekte kalifiye eleman yetişmesi için lisedeki teknolojinin geliştirilmesinin gerektiği vurgulanırken, sektör temsilcilerinden de destek istendi.

Okulun yemekhanesindeki organizasyona Kaymakam Abdurrahman Koçoğlu, Garnizon Komutan Personel Albay Fuat Alakoç, Belediye Başkanı Bekir Keskin, Bademli Belediye Başkanı Selahattin Kundak, İlçe Emniyet Müdürü Levent Akbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Ünlü, Vergi Dairesi Müdürü Hamza Cihaner, İzmir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Çelikkaleli, AK Parti İlçe Başkanı Ali Hadim, oda başkanları, işadamları ve öğretmenler katıldı.

Yemekte açılış konuşmasını Ödemiş Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Osman Dedeler yaptı. Endüstri Meslek Lisesi'nin üretime olan katkısına vurgu yapan Dedeler, şunları söyledi: "Amacımız bilgi aktarmak değil, bilgiye ulaşmanın yollarını araştıran, bulabilen, bilgiyi paylaşabilen, teknolojiyi üretebilen ve insanlığın yararına kullanabilen, dinamik, özgüvenlik bir nesil yetiştirmek. Devletimizin imkanlarıyla biz bu eğitim ve öğretimi vermeye çalışıyoruz. Fakat işyerlerinde bulunan son model makine ve cihazların okulumuzda da bulunmasını istiyoruz, bu konuda destek bekliyoruz."

"OKULDAKİ MAKİNELER TEKNOLOJİYE YETİŞMELİ"

Dedeler'in ardından konuşma yapan Ödemiş Madeni İşler ve Demirciler Odası Başkanı Erol Nokta, Endüstri Meslek Lisesi'nin sanayideki teknolojiyi mutlaka yakalaması gerektiğini belirterek bu konuda sektör temsilcilerinden destek beklediklerini ifade etti.

Belediye Başkanı Bekir Keskin de, ilçedeki tüm okullara destek verdiklerini belirterek, Endüstri Meslek Lisesi'ne yapılacak katkının özellikle Ödemiş'in geleceğine yapılmış katkı olacağını ifade etti.

Yemeğe ilginin düşük olmasından yakınan İzmir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Çelikkaleli, yeterli elemanın yetişmesi için herkese görev düştüğünü belirterek, Endüstri Meslek Lisesi'ne destek sözü verdi.

Kaymakam Abdurrahman Koçoğlu da, Endüstri Meslek Lisesi'nin Ödemiş'in iş gücünün ve üretiminin önemli kaynaklarından biri olduğunu vurgulayarak okuldaki teknolojinin artırılmasının Ödemiş sanayisine de ivme kazandıracağını belirtti.

(AG-ERG-

20.04.2012 15: 03: 56

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş Endüstri Meslek, Teknolojik Gelişim İçin Destek Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement