Ödemiş Kötü Söze Savaş Açtı - Son Dakika
Yerel

Ödemiş Kötü Söze Savaş Açtı

Ödemiş Kötü Söze Savaş Açtı

Ödemiş 50. Yıl Ortaokulu, “Ailemiz Her Şeyimiz Ağızlar Kirlenmesin” adlı projesiyle kötü sözle mücadele başlattı.

07.02.2015 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ödemiş 50. Yıl Ortaokulu, "Ailemiz Her Şeyimiz Ağızlar Kirlenmesin" adlı projesiyle kötü sözle mücadele başlattı.

50. Yıl Ortaokulu tarafından kötü sözlerle mücadele kapsamında "Ailemiz Her Şeyimiz Ağızlar Kirlenmesin" adlı proje başlatıldı. Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat İçel, şube müdürleri Çetin Sevinç ve Erdal Yalçın ile ilçe genelindeki tüm okul müdürlerinin katıldığı toplantıda projenin gereklerini açıklayan ve aynı zamanda proje koordinatörü olan Ödemiş 50. Yıl Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Ayşe Tekin, "Proje faaliyetleriyle anne baba ve çocukların birbirlerini daha iyi anlamalarını, kötü söze karşı bilinçlendirmeye yönelik başlattığımız projeyle farkındalık oluşturmayı amaçlıyoruz" dedi.

KÖTÜ SÖZE KARŞI İŞBİRLİĞİ YAPILACAK

Tekin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Toplumun çekirdeği olan aile kurumunun her geçen gün yıpranıyor olması ve toplumumuzda bir kısım insanların düşünce yapısındaki kirliliğin göstergesi olan argo ve küfür içeren sözlerin her geçen gün artıyor olması da bu projeyi zorunlu kılan nedenlerden. Öğrenciler proje ile argo ve küfrün bir ahlak problemi olduğunu ve milli değerlerimizle uyuşmadığını, ağza alınmayacak ifadelerle dilimizin değersizleştirildiğini vatandaşlarımıza anlatacağız." Tekin, proje kapsamında öğrenciler ve öğretmenler, Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ödemiş Belediyesi, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü, sivil toplum kuruluşları ve tüm esnafla birlikte çalışarak argo ve küfre karşı savaş verileceğini söyledi. Proje danışmanı olan 50. Yıl Ortaokulu Müdür Yardımcısı Yasemin Düzenli de "Projemize tüm esnafın ve Ödemiş halkının da desteklerini bekliyoruz" diye konuştu.

REKLAM VE KAMU SPOTU YAPILACAK

Toplantı sonunda Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat İçel, şube müdürleri ve Ödemiş'teki okul müdürleri, Türkiye genelinde düzenlen böyle bir projenin içerisinde yer alan 50. Yıl Ortaokulu idaresini ve proje heyetini tebrik ederek projenin gerekliliği konusunda hemfikir olduklarını ve desteklerini esirgemeyeceklerini belirttiler. Projede billboard reklamları, el broşürleri, afiş ve logolar, gazete ve TV reklamları, videolar ve kamu spotları oluşturularak farkındalık oluşturulacağı ifade edildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş Kötü Söze Savaş Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement