Ödemişli Futbolsever Gençlere Turnuva Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Ödemişli Futbolsever Gençlere Turnuva Müjdesi

Ödemişli Futbolsever Gençlere Turnuva Müjdesi

Ödemiş'te bu yıl Kaymakamlık Bahar Futbol Turnuvası'nın yapılması için girişimlerde bulunan Bengisuspor idarecisi Ramazan Duman, Kaymakam Abdurrahman Koçoğlu ile yaptıkları görüşmeden turnuvanın yapılması için olumlu sonuç çıktığını söyledi.

16.05.2012 16:04

Ödemiş'te bu yıl Kaymakamlık Bahar Futbol Turnuvası'nın yapılması için girişimlerde bulunan Bengisu spor idarecisi Ramazan Duman, Kaymakam Abdurrahman Koçoğlu ile yaptıkları görüşmeden turnuvanın yapılması için olumlu sonuç çıktığını söyledi.

Turnuvanın düzenlenmesini gençlerin spor sahalarına yönelmesi adına istediklerini belirten Ramazan Duman, "Kaymakamlığımızca geçen yıl hariç ondan önceki iki senede çok güzel turnuvalar düzenlendi. Geçen yıl bu turnuva düzenlenmedi. Biz de bu yıl gençlerimizle birlikte turnuvanın yeniden düzenlenmesini istedik. Kaymakamımız Sayın Abdurrahman Koçoğlu ile bu konuyla ilgili görüşmemiz oldu. Kendilerine turnuvanın yapılması için gerekçelerimizi aktardık. Kendileri turnuvanın düzenlenmesine sıcak baktıklarını belirterek gerekli çalışmaların yapılması için talimat verdi. Bu Ödemiş'in sporsever gençleri adına çok olumlu bir gelişme. Kaymakamımıza gösterdikleri ilgi ve alaka için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Bahar futbol turnuvasının 19 Mayıs sonrasında düzenlenmesi için çalışmaların başladığını ifade eden Duman, "Yazı karşılayacağımız güzel havalı günlerde Saracoğlu Stadı yeniden heyecanlı maçlara sahne olacak. Biz Bengisuspor olarak Ödemişli gençlerin forma giyeceği takımlarla mücadele edeceğiz. Ödemiş'in tüm köylerinin ve beldelerinin bu turnuvaya ilgi göstermesini ve çok sayıda takımımız ile turnuvanın bir futbol şöleni şeklinde geçmesini temenni ediyorum" dedi.

Bengisuspor da uzun süre top koşturan kaptan Volkan Durmaz futbol sezonunun geçen hafta sona erdiğini hatırlatarak, "Resmi futbol maçları bitti. Turnuva ile Ödemişli futbolseverleri yeniden Saracoğlu'nda göreceğiz. Gençlerin kahve ya da internet kafeteryaları yerine sahalarda ter dökmeleri için bu turnuvalar çok önemli. Çok sayıda gencimiz Bengisuspor ile turnuvaya katılacak" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemişli Futbolsever Gençlere Turnuva Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement