Öğrenciler Hünerlerini Sergiledi - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler Hünerlerini Sergiledi

Öğrenciler Hünerlerini Sergiledi

tarafından '2012 I.Mezuniyet Seramik, Cam ve Çini Sergisi' töreninde konuşan Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Filiz Kılıç, "Nevşehir Üniversitesi Avanos Meslek Yüksekokulu olarak ilk mezunlarımızı vermenin gururu, mutluluğu ve heyecanı"...

16.05.2012 10:00

Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Avanos Meslek Yüksekokulu

tarafından '2012 I. Mezuniyet Seramik, Cam ve Çini Sergisi' töreninde konuşan Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, "Nevşehir Üniversitesi Avanos Meslek Yüksekokulu olarak ilk mezunlarımızı vermenin gururu, mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz." dedi.

Avanos Meslek Yüksekokulu Sergi Salonunda Esra Atış, Feride Şimşek, Hacer Demir, İbrahim Yonca, İclal Teoman, Kadir Karakuş, Meral Polat ve Şaban Topuz'un seramik, cam ve çiniden oluşan sergi açılışına; Üniversite Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çetin Pekacar, Turizm Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Emir Erden, Avanos Kaymakamı Aylin Kırcı Duman, Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Erdoğan Çiçek, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, Avanos Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hulusi Yılmaz, Müdür Yardımcısı ve Seramik Cam ve Çinicilik Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Betül Aytepe, Avanos İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Tutal, Nevşehir Müze Müdürü Murat Gülyaz, Güray Kaya Seramik Atölyesi Sahibi Güray Tüysüz, akademik ve idari personel, öğrencilerin yanı sıra yoğun bir katılım oldu.

Sergide yer alan eserleri gezen Üniversite Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç ve beraberindekiler, MYO Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hulusi Yılmaz, Müdür Yardımcısı ve Seramik Cam ve Çinicilik Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Betül Aytepe ile eser sahiplerinden bilgiler aldı.

Nevşehir Üniversitesi Avanos Meslek Yüksekokulu'nun ilk mezunlarını vermesinden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Üniversite Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, "Sergiyi gezerken çok başarılı örnekler gördük. Sergide emeği geçenleri bu yeteneklerini böylesine güzel bir sergiyle taçlandırdıkları için kutluyorum. Avanos'ta bu serginin açılmasına katkıda bulunanlarla birlikte okulumuzun eğitim -öğretim yılı içerisinde desteklerini esirgemeyen seramikçi dostlarımızı da kutluyor ve onlara da çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Avanos Meslek Yüksekokulu olarak ilk mezunlarımızı vermenin gururu, mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. Çünkü bu yıl Nevşehir Üniversitesi Avanos Meslek Yüksekokulu Seramik Bölümü olarak ilk mezunlarımızı veriyoruz. Bir kurumun yöneticisi olarak bundan daha güzel anlar olamaz. Ben bütün arkadaşlarımızı tekrar kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Sergi sonunda emeği geçen katılımcılara Üniversite Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç ve beraberindekiler tarafından teşekkür belgesi verilerek toplu hatıra fotoğrafı çekildi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenciler Hünerlerini Sergiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement