Öğrencilerden Başkanı Çakır'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerden Başkanı Çakır'a Ziyaret

Öğrencilerden Başkanı Çakır\'a Ziyaret

Fırat İlköğretim Okulu Müdürü Numan İşcan, Okul-Aile Birliği Başkanı Ramazan Taştan, okul öğretmenleri, veliler ve 1-C sınıfı öğrencileri, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti.

13.01.2012 11:01

Fırat İlköğretim Okulu Müdürü Numan İşcan, Okul-Aile Birliği Başkanı Ramazan Taştan, okul öğretmenleri, veliler ve 1-C sınıfı öğrencileri, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti.

Malatya Belediyesi'ni yakından tanımak ve Belediye Başkanı Çakır ile tanışmak amacıyla yapılan ziyarette minikler duygu dolu şiirler okuyarak barış mesajları verdiler. Öğrencileri makamında ağırlayan ve onlarla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Çocuklar bizim geleceğimiz. Öğretmenlerimizin, okul-aile birliğinin çocuklarla böyle yakından ilgilenmeleri, onları sadece ders ortamında sınırlı bırakmayıp buraya kadar getirmeleri güzel bir uygulama" dedi. Başkan Çakır, öğrencilerin gördükleri

derslerin yanı sıra, toplumu ve toplum idarecilerini yakından tanımalarının sosyal gelişimlerine büyük katkı sağlayacağını belirterek, "Çocuklarımız geleceğin idarecileri, yöneticileri, sorumluları, iş sahipleri olacaklar. O açıdan gençlerimizi, çocuklarımızı başarılı yetiştirmemiz, geleceğimizin de o kadar aydınlık ve başarılı olacağı anlamına geliyor" şeklinde konuştu. Ziyaret sırasında okudukları şiirlerle tüm dünyaya barış mesajları veren öğrenciler, savaşın bitip barışın olduğu, kötülüklerin yok olup

iyiliklerin var olduğu, nefretin değil sevginin var olduğu bir dünya istediklerini söyledi. Başkan Çakır'a oda parfümü hediye eden minikler, "Sevgi, sağlık, mutluluk ve barışın oda kokusu gibi Malatya'mızdan tüm dünyaya yayılması için bu hediyeyi sunuyoruz" dedi. Ziyaretin sonunda öğrenciler ile öğretmenlere çeşitli hediyeler veren Başkan Çakır, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden Başkanı Çakır'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement