Öğretmenler Günü'nde Anlamlı Sergi - Son Dakika
Yerel

Öğretmenler Günü'nde Anlamlı Sergi

Esenler Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde anlamlı bir sergiye imza attı.

24.11.2015 13:34

Esenler Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde anlamlı bir sergiye imza attı. Açılışı yapılan 'İz Bırakan Öğretmenler' isimli sergide, tarihe damga vuran öğretmenlerin hayat hikayeleri ve fotoğrafları yer alıyor.

Esenler Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde tarihte iz bırakan öğretmenleri unutmadı. Tarihe ışık tutan öğretmenlerin fotoğraflarıının ve hayat hikayelerinin yer aldığı 'İz Bırakan Öğretmenler' sergisi, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu'nun katıldığı törende Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi 'nde açıldı. Açılış ardından Başkan Göksu, Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal ve İlçe Miili Eğitim Müdürü Bayram Ercan ile birlikte sergiyi gezdi. Şehit olan öğretmenlerin de unutulmadığı sergide, tarihte öğretmenlik yapıp iz bırakan ünlü isimlerin fotoğrafları ve hayat hikayeleri yer alıyor.

Sergi sonrası bir açıklama yapan Başkan M.Tevfik Göksu, sergiden öğretmenlerin kendilerine anlam çıkarması gerektiğini ifade ederek, " Bu sergi aslında her bir öğretmenimizin gezerek kendisine hedef koyacağı önemli mesajlar içermekte. Hepimizin hayatında iz bırakan ve hepimizin hayatında izini sürdüğümüz öğretmenlerimiz vardır. Bugün açılışının yapmış olduğumuz bu sergide de bu öğretmenlerimizin hayat hikayelerini ve öğretmenlerimizin izlerini Esenler halkıyla buluşturuyoruz. Umuyoruz bütün öğretmenlerimiz bu sergide gördüğümüz öğretmenlerimiz gibi iz bırakan öğretmenler olurlar, bizler de onların izini süreriz diyorum. Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü tebrik ediyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğretmenler Günü'nde Anlamlı Sergi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement