Olaylı Birlik Seçimini Bakay Kazandı - Son Dakika
Yerel

Olaylı Birlik Seçimini Bakay Kazandı

Olaylı Birlik Seçimini Bakay Kazandı

Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği kongresini; birliğin genel sekreterlik görevini yapan Mehmet Şefik Bakay kazandı.

05.05.2014 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Devlet Su İşleri (DSİ) Konferans Salonunda Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. 25 yıllık mevcut başkan Ahmet Akbıyık'ın aday olmaması üzerine destek verdiği birliğin genel sekreteri Mehmet Şefik Bakay ile Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan'ın hazırladığı iki liste ile seçime gidildi. 58 oda başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin oy kullanıldığı seçimde resmi olmayan sonuçlara göre Bakay, 248 oy alırken, Arslan ve listesi 175 oy alabildi.

Daha önceki seçimlere başkan adayı olarak giren Terziler Odası Başkanı Numan Tuğbay, delege gösterilmediği için salona alınmadı. Polisin tutumuna tepki gösteren yakınlarının polisle tartışması sonucu kavga çıktı. Sert bir müdahale sonucu polis tarafından aralarında ESDER Şanlıurfa Şubesi Başkanı Mehmet Tuğbay'ın da olduğu altı kişi gözaltına alındı. Tuğbay'ın getirildiği Yenişehir Polis Merkezi'nde polisin Numan Tuğbay'a tutumu sonucu olay çıktığını ifade ettiği öğrenildi.

İŞTE KAZANAN LİSTE

Yapılan seçim sonucu Mehmet Şefik Bakay başkanlığındaki yönetim kurulu asil üyeleri şu isimlerden oluştu: " Mehmet Durmaz, Osman Koçak, Nuri Kömürcüoğlu, Mehmet Şah Tamer, Ömer Ay, Fuat Çakır, Mehmet Emin Karaltı, Ali İhsan Hocaoğlu." Yedek yönetim kurulu üyeleri ise, "Mehmet Ali Karadağ, Abdulvahit Sevdalı, Hüseyin Akbıyık, Hayri Özgül, M.Bahattin Kıvır, Murat Tuzlu, Ramazan Yıldız, Ömer Salgın, Yasin Güzel." şeklinde oldu. Denetim kurulu asil üyeleri, "İbrahim Halil Demirkol, İsmail Daş, Ömer Ayalp, Ali Kızıl Taş ve Mehmet Kara Kaya", Disiplin kurulu asil üyeleri de, "Ali Çağlayan, Mehmet Nihat Satıcı, Halil Düzyol, Adem Sütpak ve Yaşar Ayçiçek" isimlerinden oluştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Olaylı Birlik Seçimini Bakay Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement