Oltu Kaymakamı Şen Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Oltu Kaymakamı Şen Görevine Başladı

Oltu Kaymakamı Şen Görevine Başladı

Fatih Çobanoğlu'nun yaz dönemi kararnamesiyle İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlüğü görevine atanması nedeniyle boşalan Oltu Kaymakamlığına atanan Hakkâri Vali Yardımcısı Abdullah Şen, ilçeye gelerek görevine başladı.

26.08.2013 11:50

Fatih Çobanoğlu'nun yaz dönemi kararnamesiyle İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlüğü görevine atanması nedeniyle boşalan Oltu Kaymakamlığına atanan Hakkari Vali Yardımcısı Abdullah Şen, ilçeye gelerek görevine başladı.

Oltu Kaymakamlığına atanan Abdullah Şen için kamu kurum ve kuruluş temsilcileri tarafından Hükümet binası önünde bir karşılama töreni düzenlendi.

Kendisini karşılamaya gelenlerle tek tek tokalaşan Kaymakam Şen, karşılama sonrası kamu kurum ve kuruluş temsilcilerine makamından çay ikramında bulundu.

Kaymakam Abdullah Şen makamında yaptığı kısa açıklamada Erzurum'da görev yapmanın bir ayrıcalık olduğunu belirterek "Tarihi, coğrafi konumu, kültürü ve kimliğiyle kendine has bir il olan Erzurum'un en güzide ilçelerinden Oltu'da görev yapmak, istediğim bir şeydi. Ümit ediyorum, birlikte oldukça güzel hizmetlere imza atarız. Hepimize hayırlı olsun." dedi.

Makamında ağırladığı kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile sohbet eden Kaymakam Şen ilçe hakkında ilk izlenimlerini paylaştı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Oltu Kaymakamı Şen Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement