Onur Ödülü Simi Belediye Başkanına - Son Dakika
Yerel

Onur Ödülü Simi Belediye Başkanına

Onur Ödülü Simi Belediye Başkanına

Muğla’da 38 yıldır yayın hayatını sürdüren Hamle Gazetesi tarafından düzenlenen ‘Yılın En’leri ödül töreninde her yıl bir kişiye verilen Onur Ödülü, bu yıl Türk-Yunan ilişkilerini gelişmesine katkı sağlayan Yunanistan’ın Sömbeki (Simi) Belediye Başkanı Elefterios Papakaladoukas’a verildi.

09.06.2014 11:02

Muğla'da 38 yıldır yayın hayatını sürdüren Hamle Gazetesi tarafından düzenlenen 'Yılın En'leri ödül töreninde her yıl bir kişiye verilen Onur Ödülü, bu yıl Türk-Yunan ilişkilerini gelişmesine katkı sağlayan Yunanistan'ın Sömbeki (Simi) Belediye Başkanı Elefterios Papakaladoukas'a verildi.

8 dalda 24 kişi ve kurumun ödül aldığı törene Vali Mustafa Hakan Güvençer, Muğla Milletvekilleri Nurettin Demir, Mehmet Erdoğan, siyasi partilerin temsilcileri ve kamu kurum müdürleri katıldı. Törende konuşan gazete yönetim kurulu başkanı Hayati Nizamoğlu, "Gazete, kurulduğu günden bu yana milliyetçi, medeniyetçi ve demokrat çizgisini hep korumuştur. ve hepimizin ortak ideali olan büyük bir Türkiye için birbirimizi anlamamız gerektiğini, birbirimizi sevmemiz gerektiğini ve birbirimiz ile uzlaşmamız gerektiğinin fark eden bir yayın organıdır. Biz Türkiye'nin en uzun sahil şeridine sahip önemli bir iliz. ve Türkiye'nin batıya açılan kapısıyız. Muğla'nın kapısından çıktığınız zaman karşımızda adalar var. Adalarda yaşayan insanlar bizim dostlarımız. Bugünkü onur ödülünü alacak kişi Simi Belediye Başkanı aramızda" dedi.

Güney Ege Turizmine ve Türk-Yunan dostluğuna katkılarından dolayı onur ödülü Simi Belediye Başkanı Elefterios Papakaladoukas ile birlikte Türk Yunan dostluğunun gelişmesinde büyük emekleri bulunan Muğla'nın son İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Erden ile Osman Osmancıkzade'ye verildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Onur Ödülü Simi Belediye Başkanına - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement