Kepçe operatörleri korona olunca, iş makinesinin başına Belediye Başkanı geçti - Son Dakika
Yerel

Kepçe operatörleri korona olunca, iş makinesinin başına Belediye Başkanı geçti

- Kepçe operatörleri korona olunca, iş makinesinin başına Belediye Başkanı geçti Rize'nin Çamlıhemşin ilçe Belediyesi'nde çalışan 2 kepçe operatörünün Covid-19'a yakalanması nedeniyle direksiyon başına geçen Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu, yollarda biriken karları temizledi.

07.02.2022 15:43  Güncelleme: 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Kepçe operatörleri korona olunca, iş makinesinin başına Belediye Başkanı geçti

RİZE - Rize'nin Çamlıhemşin ilçe Belediyesi'nde çalışan 2 kepçe operatörünün Covid-19'a yakalanması nedeniyle direksiyon başına geçen Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu, yollarda biriken karları temizledi.

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde geçen hafta aralıklarla etkili olan kar yağışı sonucu birçok sokak ve cadde karla kaplandı. İlçede kar kalınlığı yer yer 50 santimetrenin üzerine çıktı. Belediye ekipleri, karla mücadele çalışmalarını sürdürürken 2 kepçe operatörünün Covid-19'a yakalanması çalışmalarda kısa süreli aksamaya yol açtı. Bu durum karşısında hemen harekete geçen Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu, vatandaşların imdadına yetişti. Kare küreme ve kepçenin direksiyonuna geçen Haşimoğlu, karlı yolları temizledi.

"Zaman zaman üzerimize düşeni yapıyoruz"

Bu yıl Çamlıhemşin'e çok fazla kar yağdığını belirten Başkan Haşimoğlu, "Her hafta hemen hemen kar mücadelesi yaptık. İki operatörüm de Covid-19'dan dolayı rahatsızlandı. Hafta sonu ilçemizde kar yağışı oldu. Ben de bir operatör arkadaşımla beraber mahalle yollarını açtım. Operatörlük belgem var. Zaman zaman ben de üzerime düşeni yapıyorum" dedi.

Kepçe operatörleri korona olunca, iş makinesinin başına Belediye Başkanı geçti
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepçe operatörleri korona olunca, iş makinesinin başına Belediye Başkanı geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement