Orduspor'a Taraftar Desteği - Son Dakika
Yerel

Orduspor'a Taraftar Desteği

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Orduspor'da taraftar, kötü giden takımının antrenmanına katılarak moral verdi.

19.11.2015 16:11

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Orduspor'da taraftar, kötü giden takımının antrenmanına katılarak moral verdi.

Karadeniz temsilcisi, ligde oynadığı 12 maçta 7 kez mağlubiyet, 5 kez ise beraberlik aldı. Ligde 17'nci sırada yer alan mor-beyazlı ekip, hafta sonu sahasında karşılaşacağı Anadolu Üsküdar 1908 maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Ali Şahin yönetiminde, 19 Eylül Stadyumu'nda, gerçekleştirilen antrenman, koşu ile başladı. Pas çalışmasının ardından oyuncular, çift kale maç yaptı.

Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Orduspor camiası olarak kötü gidişata "dur" demek istediklerini belirterek, "Taraftarımızın desteğiyle de bulunduğumuz kötü gidişattan kurtulmak istiyoruz. Buradan kurtulurken de taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. İnşallah pazar günü 3 puanı alıp kötü gidişattan kurtulacağız. Umarım alacağımız galibiyetle de seri sağlarız" dedi.

Anadolu Üsküdar 1908 maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade eden Şahin, "Sahada 3 puan alacak bir kadro çıkarmak için uğraşıyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Şahin, taraftar desteğinin kendileri adına çok önemli bir güç olduğunu dile getirerek, ligde çıkış yakalayabilmek adına takıma gönül vermiş herkesi Anadolu Üsküdar 1908 karşılaşmasına davet ettiğini kaydetti.

Taraftardan moral ziyareti

Taraftar gruplarından oluşan bir grup, antrenmanı saha kenarında izledi. İdman bitiminde taraftarlar, oyuncu ve teknik ekibe çiçek takdim etti, baklava ikram etti.

Taraftarlar adına konuşma yapan Zeki Altunbaş, her zaman takımın yanında olduklarını vurgulayarak, "İnşallah sizler de bizleri bu hafta mutlu edersiniz. İnşallah bu hafta 3 puanla tanışırız. Size ve teknik heyete güveniyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Orduspor'a Taraftar Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement