Organ Nakil Ekibine Teşekkür Yemeği - Son Dakika
Yerel

Organ Nakil Ekibine Teşekkür Yemeği

Organ Nakil Ekibine Teşekkür Yemeği

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Araştırma Uygulama Hastanesi’nde gerçekleştirilen başarılı organ nakli operasyonları dolayısıyla Organ Nakil Merkez Müdürü Prof. Dr. Mahmut Bülbül ve ekibi, tebrik ve motivasyon yemeğinde buluştu.

31.08.2015 17:19

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Araştırma Uygulama Hastanesi'nde gerçekleştirilen başarılı organ nakli operasyonları dolayısıyla Organ Nakil Merkez Müdürü Prof. Dr. Mahmut Bülbül ve ekibi, tebrik ve motivasyon yemeğinde buluştu.

SDÜ Konukevi'nde düzenlenen yemeğe, Prof. Dr. Mahmut Bülbül ile beraber Rektör Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu, Prof. Dr. Mehmet Saltan, Prof. Dr. Nihat Ayyıldız, Başhekim Prof. Dr. Mehmet Yıldırım'ın yanı sıra nakli başarı ile gerçekleştiren doktorlar, akademisyenler ve idari personel katıldı. Yemeğin sonunda söz alan Prof. Dr. Mahmut Bülbül, ikinci böbrek naklini gerçekleştirmekten duyduğu heyecanı ifade ederek önümüzdeki dönemlerde yapmayı planladıkları karaciğer nakli için de daha büyük başarılara ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Bülbül, yaptıkları başarılı operasyonlarda emeği geçen tüm ekibe teşekkür ederek başarıların devamını diledi. Operasyonların profesyonel bir ekip ile gerçekleştiğini söyleyen Rektör Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, Organ Nakil ekibine elinden gelen her türlü destek ve imkanı sağlayacağını söyleyerek bu başarılarından dolayı üniversitemiz ve Isparta adına teşekkür etti. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Organ Nakil Ekibine Teşekkür Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement