Osmancık'ta Kur'an Ziyafeti - Son Dakika
Yerel

Osmancık'ta Kur'an Ziyafeti

Osmancık\'ta Kur\'an Ziyafeti

Çorum'un Osmancık Belediyesi tarafından düzenlenen programda bir araya gelen Kur'an-i Kerim'i Güzel Okuma birincileri, Kur'an ziyafeti sundu.

03.06.2012 16:17

Çorum'un Osmancık Belediyesi tarafından düzenlenen programda bir araya gelen Kur'an-i Kerim'i Güzel Okuma birincileri, Kur'an ziyafeti sundu.

Kızılırmak Sahil Park'ta Hafız Mustafa Efe'nin sunumuyla gerçekleştirilen programda Hacı Bayramı Veli Cami İmam Hatibi Yunus Koçan, 2010 Mısır Kuran'ı Kerim Güzel Okuma Birincisi Alper Kanderun, 2010 Dünya Birincisi Hafız Ali Tel ve 2008 Dünya Birincisi Hafız Fatih Kaya, Kur'an ziyafeti ile gönülleri mest etti.

Programı Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, Ak Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Murat Nebioğlu, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar izledi.

Programda ilk olarak Hacı Bayramı Veli Cami İmam Hatibi Yunus Koçan ve Hafız Alper Kanderun Kuran'ı Kerim tilaveti sunuldu. Hafız Ali Tel ve Hafız Fatih Kaya da Kuran'ı Kerim'den sure ve ayetler okudu.

İlçede üçüncü kez Kur'an-ı Kerim ziyafeti programı düzenlendiğini hatırlatan Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, "İnsanlarımız, Kur'an'ın müjdesi dilden dile dolaşınca 'gerçek budur' demişler ve buraya gelmişler. Biz üçüncü yılımıza başladık bu kuran ziyafeti programımızı da üçüncü kez düzenliyoruz. İlki kutlu doğum programı çerçevesindeydi. Peygamber Efendimizi anmak için düzenlemiştik. O zaman salonlara sığmadı peygamber sevgisi. 'Salon küçük' denildi, biz de salon değil, anılan insan büyük dedik. Sizlerin Kur'an ve peygamber sevgisi, Kur'an ziyafetine olan ilginiz devam ettikçe bu arkadaşlarımızı davet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Program, Hafız Mustafa Efe'nin yaptığı dua ile sona erdi. Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, dünya birincisi hafızlara plaket takdim ederek teşekkür etti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmancık'ta Kur'an Ziyafeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement