Otomobille Çoruh Nehri'ne Düşerek Kaybolan Kişiler - Son Dakika
Yerel

Otomobille Çoruh Nehri'ne Düşerek Kaybolan Kişiler

Otomobille Çoruh Nehri\'ne Düşerek Kaybolan Kişiler

Artvin'de, otomobilin Çoruh Nehri'ne düşmesi sonucu kaybolan Celal Aslan'ı arama çalışmaları devam ediyor

02.07.2013 12:37

Artvin'de, otomobilin Çoruh Nehri'ne düşmesi sonucu kaybolan Celal Aslan'ı (17) arama çalışmaları 10 gündür devam ediyor.

Ferdi Altun'un kullandığı 08 AU 814 plakalı otomobilin, Yusufeli-Artvin kara yolunun Sebzeciler köyü mevkisinde kontrolden çıkarak Çoruh Nehri'ne düşmesi sonucu akıntıya kapılarak kaybolan Celal Aslan'ı bulmak için Artvin Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Erzurum Sivil Savunma ve Arama Kurtarma Birliğinden aralarında 5 dalgıcın da bulunduğu 10 kişilik ekip çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler, sabah saatlerinde başladıkları ve yaklaşık 15 kilometrelik alanda yürüttükleri çalışmalara hava kararıncaya kadar devam ediyor.

Artvin Valisi Necmettin Kalkan da zaman zaman çalışmaları yerinde inceleyerek, ilgililerden konuyla ilgili bilgi alıyor.

Sinop'ta askerlik yaptığı ve raporlu olarak memleketi Artvin'de bulunduğu belirtilen Ferdi Altun, 22 Haziran'da yeğeni Celal Aslan ile Erzurum Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne giderek Şırnak'taki birliğinden izine gelen diğer yeğeni Ömer Aslan ve bu kişinin otobüste tanıştığı Eren Polat ve Ferda Ustabaş'ı otomobile aldıktan sonra Artvin'e hareket etmişti.

Dönüş yolunda Çoruh Nehri'ne düşen otomobilde bulunanlardan Polat ve Altun, yaralı olarak yüzerek kurtulmuş, Ömer ve Celal Aslan kardeşler ile Ustabaş akıntıya kapılarak kaybolmuştu. Yapılan aramalar sonucu Ustabaş ve Ömer Aslan'ın cesedine ulaşılmıştı. - Artvin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Otomobille Çoruh Nehri'ne Düşerek Kaybolan Kişiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement