Özba Yapı İnşaat İddialı Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Özba Yapı İnşaat İddialı Hazırlanıyor

Özba Yapı İnşaat İddialı Hazırlanıyor

2015 TFF Plaj Futbolu Ligi hazırlıklarına başlayan Manavgat Özba Yapı İnşaat Plaj Futbolu Takımı, Alanya’da kamp yapan Plaj Milli Takımı ile Alanya Milli Egemenlik Plajı’nda hazırlık maçı yaptı.

13.05.2015 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2015 TFF Plaj Futbolu Ligi hazırlıklarına başlayan Manavgat Özba Yapı İnşaat Plaj Futbolu Takımı, Alanya'da kamp yapan Plaj Milli Takımı ile Alanya Milli Egemenlik Plajı'nda hazırlık maçı yaptı.

Karşılaşmaya Teknik Sorumlu Mehmet Bağcacıoğlu ve Başkan Mehmet İnci yönetiminde çıkan Özba Yapı İnşaat Takımı'nda Mehmet Akhanım, Seydi Özen, Ahmet İnci, Sahib Mamadov, Kadir Baştaş, Şafak, Yusuf, Hakan Gürbüz, Ömer, İbrahim Deveci forma giydi. Plaj Milli Takımı'nın 4-1 galibiyeti ile sonuçlanan karşılaşma dostluk çerçevesinde geçerken, Özba Yapı İnşaat Takımı'nın golü Ahmet İnci'den geldi. Plaj Milli Takımı'nda Özba Yapı İnşaat Takımı'ndan milli takıma çağrılan Emrah Ekmekçi, Yasin Bağcı ve Oğuzhan Karaca da forma giydi.

Milli Takım sorumlusu Adil Müftüoğlu, Manavgat'ta böyle iyi bir takımın varlığının kendileri için büyük bir şans olduğunu, ilerleyen dönemlerde tekrar hazırlık maçı yapabileceklerini belirtti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özba Yapı İnşaat İddialı Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement