Pamuk: "Seçime Hazır Olmayan Partiler Çalışma Değil Gürültü Yapar" - Son Dakika
Yerel

Pamuk: "Seçime Hazır Olmayan Partiler Çalışma Değil Gürültü Yapar"

Pamuk: "Seçime Hazır Olmayan Partiler Çalışma Değil Gürültü Yapar"

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, "Seçime hazır olmayan siyasi partiler seçimde çalışma değil, gürültü yaparlar" dedi.

04.11.2012 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, "Seçime hazır olmayan siyasi partiler seçimde çalışma değil, gürültü yaparlar" dedi.

Pamuk, Küçükdikili bölgesinde yaptığı teşkilat çalışmasında, seçim kampanyası zorlu bir süreç olduğundan planlı bir çalışmayı gerektirdiğini belirterek, "Parti ve adayların seçmenle buluşma yollarını şimdiden araştırıyor ve hazırlıyoruz. Seçim çalışmaları çok yönlü ve çok boyutlu bir çalışmayı gerektirdiğinden, seçim kampanyasını yürütmek için seçmen, bölge, sivil toplum gibi parametrelere dair ciddi bir veritabanı oluşturuyoruz" diye konuştu.

Özellikle Seçim Koordinasyon Merkezlerinde çalışacak organizasyon, Ar-ge, tanıtım, medya, haberleşme, slogan, bütçe, hukuk gibi konularda şimdiden gerekli altyapı oluşturulması ve veri tabanının hazırlanması gerektiğini dile getiren Pamuk, "Siyaset lobilerden, binalardan ve ofislerden değil, halkla beraber yapılmalıdır. Bu bağlamda seçim için gerekli altyapı ve veri tabanı oluşturmayan siyasi partiler seçimde çalışma değil, gürültü yaparlar" ifadesini kullandı.

Konuşma ve çalışma üslubu olarak tahrikten ve gerilimden uzak, çekişme yerine ikna metodunu kullandıklarını belirten Pamuk, şöyle devam etti:

"İnsanları inandırmanın ve ikna etmenin en önemli yolu kendine güvendir.Kendine güveni olmayanlar mantıklı düşünemez ve mantıklı konuşamazlar.Biz Genel Başkanımız sayın Recep Tayip Erdoğan'ın açmış olduğu bu siyasi çığırda 'usta'mızdan öğrendiğimiz usule göre hareket ediyoruz."

Seçimlerin siyasi partilerin kendilerini muhasebe etme ve kendilerini milletin aynasında görme süreci olduğunu kaydeden Pamuk, "Biz siyaseti toplumsal bir eylem ve hizmet olarak gördüğümüzden şahsi hesapların değil, kurumsal olarak AK Parti'nin politikasını yapıyoruz. Seçime de her daim hazırız.Seçime hazır olmayanların tavrını bu millet görüyor.Seçim ister yarın olsun, ister bir yıl sonra olsun bizim için fark etmez" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pamuk: 'Seçime Hazır Olmayan Partiler Çalışma Değil Gürültü Yapar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement