Pasinler'de İlköğretim Haftası Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Pasinler'de İlköğretim Haftası Kutlaması

Pasinler\'de İlköğretim Haftası Kutlaması

Pasinler ilçesinde "İlköğretim Haftası" nedeniyle düzenlenen programla 2012-2013 eğitim ve öğretim yılı başladı.

20.09.2012 12:51

Pasinler ilçesinde "İlköğretim Haftası" nedeniyle düzenlenen programla 2012-2013 eğitim ve öğretim yılı başladı.

Pasinler'de İlköğretim Haftası Hükümet Konağı önündeki Atatürk büstüne İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı tarafından çelenk konulmasıyla başlandı. Milli Eğemenlik İlköğretim Okulu'nda düzenlenen program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından okul öğrencileri tarafından İlköğretim Haftasının önemini anlatan şiirler okundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma yapan Okul Müdürü Serkan Şeker, İlköğretim 2012 - 2013 Eğitim ve Öğretim yılının başladığını, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün ve inkılaplarının izinde bireyler olmalarını, yeni eğitim ve öğretim yılının sevincini yaşayan öğrencilerimize hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı'da yaptığı konuşmada Pasinler'in geçen yıl ki eğitim-öğretim yılında yapmış olduğu dereceyi bu yılda daha iyi bir dereceye yükseltmenin gereği ve bilincinde olarak yeni eğitim ve öğretim yılının öğrencilere ve öğretmenlere hayırlı olmasını temennilerinde bulundu.

Pasinler Halk Eğitim Merkezi Folklör ekibinin bar gösterisinin ardından öğrenciler ve katılımcılar için müzik öğretmeni Erhan Esen eşliğinde Nefi İlköğretim Okulu Müzik kulübü öğrencileri tarafından eğlence düzenlendi. Program davetlilere sunulan ikramla son buldu.

İlköğretim Haftası açılış programına İlçe Emniyet Müdürü Şaban Beşer, İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Veliler ve öğrenciler katıldılar. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pasinler'de İlköğretim Haftası Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement