Patnos "Çaylar Bizden Sohbet Sizden" Projesi - Son Dakika
Yerel

Patnos "Çaylar Bizden Sohbet Sizden" Projesi

Patnos "Çaylar Bizden Sohbet Sizden" Projesi

Beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Yaman, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Kazım Günay Demiralay ve Patnos Gazeteciler Derneği Başkanı Faruk Yavuz'la birlikte Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan bir kahvede vatandaşlarla bir araya geldi.

28.03.2013 11:29

Ağrı'nın Patnos ilçesinde "Çaylar Bizden Sohbet Sizden"projesi kapsamında, Kaymakam Üzeyir Yılmaz vatandaşlarla kahvede bir araya geldi

Beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Yaman, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Kazım Günay Demiralay ve Patnos Gazeteciler Derneği Başkanı Faruk Yavuz'la birlikte Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan bir kahvede vatandaşlarla bir araya geldi. Burada konuşan Kaymakam Üzeyir Yılmaz, "Çaylar Bizden Sohbet Sizden" projesi kapsamında vatandaşın ayağına giderek onların hizmetinde olduklarını göstermek ve onlara bu güveni vermek olduğunu söyledi. Bu kapsamda vatandaşın sıkıntılarını, dertlerini aracısız kendilerinden dinlemek için kahve sohbetleri yapmaya başladıklarını ifade eden Kaymakam Yılmaz, "Amacımız, Patnos'un huzuru ve mutluluğu için 7 Gün 24 Saat aralıksız çalıştığımızı ilçe halkına hissettirmek, onlara bu güveni vermektir" dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Yaman ise, "Müdürlüğümüzün kapıları 24 saat sizlere açık olduğunu bizzat yüzlerine söylemek istiyorum. İlçe sakinleri istedikleri zaman hiç tereddüt etmeden gelip dertlerini ve sıkıntılarını anlatabilirler" dedi.

Sohbet sonunda kahvehanede oturan vatandaşlar, Kaymakam Üzeyir Yılmaz ve beraberindekilerle hatıra fotoğrafı çektirip çay içtiler. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Patnos 'Çaylar Bizden Sohbet Sizden' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement