Püren Geçidinde Kar Esareti Devam Ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Püren Geçidinde Kar Esareti Devam Ediyor

Püren Geçidinde Kar Esareti Devam Ediyor
14.03.2012 09:36

Kahramanmaraş-Kayseri karayolu üzerindeki Püren geçidinde gün boyu yağan kar nedeniyle, ulaşım tek yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

Kahramanmaraş- Kayseri karayolu üzerindeki Püren geçidinde gün boyu yağan kar nedeniyle, ulaşım tek yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor. Zincirsiz araçların geçişine izin verilmiyor.

Trafik ekipleri, kar seviyesinin 20 santimetreyi bulduğu Püren geçidinde, Göksun'dan Kahramanmaraş yönüne hareket eden araçların çıkışına izin vermiyor. Yolda kalan onlarca kamyon ve TIR ise ulaşımı olumsuz yönde etkiliyor.

Karayolları ekiplerince kar küreme ve tuzlama çalışmaları devam ediyor. Sadece zincir takan küçük araçların geçişine izin veriliyor

Yetkililer araçlarında zincir, takoz ve çekme halatları bulundurmaları için araç sahiplerini bilgilendiriyor. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Püren Geçidinde Kar Esareti Devam Ediyor - Son Dakika


Advertisement