Pursaklar Belediyesi Çadır Kentte - Son Dakika
Yerel

Pursaklar Belediyesi Çadır Kentte

Pursaklar Belediyesi Çadır Kentte

Pursaklar Belediye Başkanı ve beraberindeki heyet, Akçakale'deki Süleymanşah Konaklama Tesislerini ziyaret ederek gezi ve incelemelerde bulundu.

25.06.2014 11:08

Ankara'nın Pursaklar İlçe Belediye Başkanı ve beraberindeki heyeti, Akçakale Konaklama tesisleri müdürü Hüseyin Ortaç, Müdür yardımcıları, Bekir Engül, Yasin Seyhan karşıladı.

Geçtiğimiz Günlerde Suriyeli sığınmacıların barındığı Akçakale Süleymanşah Konaklama tesislerinde düzenlenen Futbol Turnuvasına Ana Sponsor olan Pursaklar Belediyesi Çadır kenti gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Suriye'de yaşanan iç savaş dolayısıyla psikolojileri bozulan Suriyeli sığınmacılara bir nebzede olsa moral ve motivasyon sağlamak amacıyla çadır kentte düzenlenen futbol turnuvasında ana sponsor olduklarını belirten Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlik ve yardımların Pursaklar belediyesi olarak devam edeceğini belirtti.

Kamp müdür yardımcısı Bekir Engül ise Pursaklar Belediyesi'nin çadır kentte yapılan sosyal etkinliklere destek vermesinden dolayı tesis yönetimi adına teşekkür ettiğini belirtti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Pursaklar Belediyesi Çadır Kentte - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement