Sivas Belediyesi, Ramazan Bayramı'ndaki yolcu yoğunluğu nedeniyle ek otobüs seferleri düzenleyecek.
Sivas Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Ramazan Bayramı dolayısıyla, artan yolcu yoğunluğu dikkate alınarak, ulaşımda herhangi bir sorun yaşanmaması için ilave otobüs seferleri düzenleneceği kaydedildi.
Açıklamada, Arife Günü'nden Ramazan Bayramı sonuna kadar ulaşım hizmetlerinde bir dizi önlemlerin alındığı bildirildi. Bayramın birinci günü otobüs seferlerinin saat 09.00'da başlayacağı belirtilen açıklamada, ikinci ve üçüncü gün ise otobüs seferlerinin belirlenen saatlerinde hizmet vereceği kaydedildi.
Mezarlık ziyaretlerinin artacağı da dikkate alınarak, Arife Günü Adliye Binası arkasındaki duraktan Yukarı Tekke Mezarlığı'na düzenlenecek otobüs seferlerinin akşama kadar devam edeceği vurgulanan açıklamada, bayram namazından sonra ise Ulu Cami, Paşa Cami ve Meydan Cami önünden Yukarı Tekke Mezarlığı'na ücretsiz otobüs seferi düzenleneceği bildirildi.
Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
Yayıncı: Önder Felek - SİVAS
Son Dakika › Yerel › Ramazan Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.